Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Održana svečana godišnja i izborna skupština glazbene radionice mladih "Polifonija" Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65895
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.03.2014. 11:33 
Naslov:  Održana svečana godišnja i izborna skupština glazbene radionice mladih "Polifonija" Osije
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Glazbena radionica mladih "Polifonija", predvođena dugogodišnjim voditeljima Antoanetom Radočaj – Jerković i Davorom Dedićem u sklopu koje cijeli niz godina uspješno djeluju zborovi "Osječki zumbići", djevojački zbor Brevis te Vokalni ansambl Brevis, u nedjelju, 16.ožujka u 11 sati u hotelu Waldinger održala je svečanu godišnju i izbornu skupštinu na kojoj je predstavljen bogati program rada u 2013. godini, od kojih posebno treba istaknuti koncertni nastup u prestižnoj dvorani Carnegie Hall u New Yorku u siječnju 2013. godine, koncert "Fiesta Brevis" u dvorištu Kazamata te multimedijalni koncert "Aura" održan u prosincu prošle godine.

Udruga je također predstavila plan i program rada za 2014. godinu te najavila sudjelovanja zborova na priznatim međunarodnim natjecanjima i festivalima. Vokalni ansambl Brevis tako će u svibnju 2014. godine sudjelovati na prestižnom međunarodnom zborskom natjecanju "prof. Georgi Dimitrov" u Varni (Bugarska). Djevojački zbor Brevis otputovat će u rujnu na 1. Međunarodni Trillme Festival djevojačkih zborova u poljski Poznan. Oba zbora usješno su se plasirala na ova dva važna zborska događaja temeljem svojih dosadašnjih uspjeha i priloženih audio snimki.

Budući da je ova godina u znaku dječjeg zbora "Osječki zumbići", srednja skupina "Zumbića" otvorila je sjednicu prigodnim programom. Naime, ove godine obilježava se 25. obljetnica postojanja i djelovanja zbora stoga je na sjednici ujedno i najavljen prigodni program proslave 25. obljetnice djelovanja Dječjeg zbora "Osječki zumbići."

Za ravnatelja je izabran dugogodišnji klavirski suradnik i voditelj udruge, Davor Dedić, a posebnost ove skupštine imenovanje je počasnog ravnatelja Udruge, dugogodišnjeg prijatelja i suradnika zbora, osječkog dogradonačelnika Vladimira Hama.

Tekst: Dunja Varga


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: