Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nastavlja se kreditiranje studenata preko Županije

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65914
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.03.2014. 13:03 
Naslov:  Nastavlja se kreditiranje studenata preko Županije
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zajednički projekt dodjele povoljnih kredita studentima s područja Osječko-baranjske županije nastavlja se idućeg tjedna. Postignut je novi dogovor između Županije i Zagrebačke banke koja je i u prethodnom ciklusu kreditiranja pratila Županiju.

Projekt povoljnih studentskih kredita tako se nastavlja nakon gotovo tri mjeseca stanke zbog toga što su istekli dotadašnji ugovori Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije s bankama koje su ih pratile.

I dok su krediti preko Grada još na čekanju, oni preko Županije bit će na raspolaganju studentima vrlo skoro. Naime, novi ugovor ide sutra (petak) na sastanak župana s pročelnicima na odobrenje, a idućeg tjedna očekuje se kako će on biti službeno potpisan, a potom će se raspisati natječaj za nove korisnike.

Da podsjetimo, korisnici kredita u pravilu su redovni studenti s prebivalištem na području Osječko-baranjske županije, a kredite mogu podizati za preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studij, kao i za plaćanje školarina. Županija subvencionira kamate s 2%, što znači da će ukupna kamata iznositi 3,98%. Ugovori se potpisuju na dvije godine.





Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: Daniel Antunović/Foto-arhiv031


Pročitajte i..
Studenti do daljnjeg ne mogu dobiti povoljne kredite
Idućeg mjeseca nastavlja se kreditiranje studenata po povoljnim uvjetima?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: