Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki zrakoplovni modelari državni prvaci u juniorskoj konkurenciji

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65911
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.03.2014. 8:44 
Naslov:  Osječki zrakoplovni modelari državni prvaci u juniorskoj konkurenciji
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na državnom prvenstvu zrakoplovnih modelara u dvoranskim modelima F1N-150 održanom 8. ožujka u Valpovu u organizaciji Aero kluba Osijek i ZTK Valpovo-Belišće u konkurenciji 56 modelara i 10 hrvatskih klubova osječki modelari postali su državni prvaci u juniorskoj konkurenciji za 2014. godinu u sastavu Igor Nišević, Josip Lučić i Filip Glogoški ispred MK Zaprešić dok su treći bili ekipa AK Osijek 2 (Matija Loinjak,Bruno Vekić i Matko Florijančić). U konkurenciji osnovnih škola u ekipnom plasmanu osječani su zauzeli drugo mjesto iza MK Zaprešića dok su treći bili ekipa AK Osa Kutina.



U ukupnom plasmanu Osijek je zauzeo drugo mjesto iza MK Zaprešića.

U pojedinačnoj konkurenciji Josip Lučić AK Osijek u juniorskom plasmanu zauzeo je treće mjesto iza Mateje Tomić MK Zaprešić i Alena Tucmana MK Zaprešić koji je bio prvi.



Među osnovcima prvo mjesto zauzeo je Alen Tucman MK Zaprešić ispred klupske kolegice Mateje Tomić dok je osječanin Matko Florijančić bio treći.

U najmlađoj konkurenciji komarci djeca petih razreda i mlađa, prvi je bio David Varga ZTK Beli Manastir drugi Matija Tolić AK Osijek, a treći Filip Grabovac AK Osa Kutina. U kategoriji F1N modeli raspona krila preko 150 mm u ekipnoj konkurenciji u ukupnom plasmanu ekipa AK Osijek 1 zauzela je treće mjesto dok je u juniorskoj konkurenciji prvo mjesto osvojila ekipa MK Zaprešić drugi su bili AK Osijek 1(Lučić, Nišević, Glogoški), a treći AK Osijek 2(Loinjak, Vekić, Florijančić).

Među osnovcima prvo mjesto pripalo je MK Zaprešiću dok su osječani bili drugi ispred AK Borova.

Natjecanje je održano u vrlo jakoj konkurenciji i trener osječana Antun Šikić vrlo je zadovoljan postignutim rezultatima iz razloga što ove godine osječki modelari nisu imali uvjeta i prilike trenirati u svom gradu nego se snalazili po okolnim mjestima na području Osječko-baranjske županije. Ovim putem se zahvaljuje svim domaćinima koji su im omogućili treniranje.

Slijedeće natjecanje je već idući vikend u Zrenjaninu.



Tekst: Nataša Dorić, mag.oec., voditelj Centra tehničke kulture Osijek
Foto: Filip Glogoški

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: