Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol:  Muško
|
U Hotelu Central u četvrtak 28. prosinca 2006. održat će se humanitarni koncert kojim će se pomoći psima iz osječkog azila za napuštene pse.
Nastupit će Cosmo band, Krešimir Tolj, Igor Delač, Riverlords All Stars Band i Zdenka Kovačiček uz praznju gitariste Branka Bogunovć - Pifa. |
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...na jednom od organiziranih Fajlovih koncerata, onom Borisa Novkovića, došlo je 7 ljudi... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol:  Nebitno
|
Lijepo je ciniti dobra djela, ali se bojim kako nece doci puno ljudi, posto je ljude bas briga za pse, covjekovog najoljeg prijatelja... Bitno kada su mali da ih ljudi uzimaju bez razmisljanja, a kad narastu onda ih samo ostave na ulici... to je nesto strasno....
Mala ispravka... pretpostavljam tehnicka pogreska brzog pisanja :... praTnju gitarista... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
 |
anakonda
|
...najviše pasa ostane na ulici, baš u vrijeme praznika i blagdana...super smo ljudi... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
|
|
 |
bad-os Ukupno postova: 8 Spol:  Muško
|
Nemojte osudjivati Glazbenike koji su dosli humanitarno pjevati nego ljude koji se nisu odazvali ako je vec rijec o humanitarnosti.Novkovic je dosao besplatno ali isto tako tesko bi bilo da zamoli cijeli prateci band da dodje besplatno jer su ljudi razliciti a i skupi se tu velikih troskova kao sto su npr put iz ZG i nazad znaci kombi, cestarina, pice, hrana itd.Bavim se istim poslom pa su mi neke stvari puno jasnije.Zato je i radio na fajlove.Ne znam samo koliko bi se ovdje moglo naci ljudi da odrade nesto humanitarno.Kad je rijec o zabavnjacima puno ce ih radije otici u Tvrdju, Ox ili Patiku na narodnjake (nazalost).Ako vas zanima zasto nema u gradu i okolici zivi band koji svira vikendom zabavnjake lako cu vam odgovoriti.Zato sto nema interesa od strane gostiju za zabavnu glazbu.I ako ima, interes je vrlo mali i gazde lokala ne mogu platiti 5 ljudi u bandu pa zato uzimaju 2 covjeka koji rade na fajlove ili aranzer.To je moje iskustvo kao glazbenika, sto se tice Osijeka. |
|
|
|
|
 |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Nemojte osudjivati Glazbenike koji su dosli humanitarno pjevati nego ljude koji se nisu odazvali ako je vec rijec o humanitarnosti.Novkovic je dosao besplatno ali isto tako tesko bi bilo da zamoli cijeli prateci band da dodje besplatno jer su ljudi razliciti a i skupi se tu velikih troskova kao sto su npr put iz ZG i nazad znaci kombi, cestarina, pice, hrana itd.Bavim se istim poslom pa su mi neke stvari puno jasnije.Zato je i radio na fajlove.Ne znam samo koliko bi se ovdje moglo naci ljudi da odrade nesto humanitarno.Kad je rijec o zabavnjacima puno ce ih radije otici u Tvrdju, Ox ili Patiku na narodnjake (nazalost).Ako vas zanima zasto nema u gradu i okolici zivi band koji svira vikendom zabavnjake lako cu vam odgovoriti.Zato sto nema interesa od strane gostiju za zabavnu glazbu.I ako ima, interes je vrlo mali i gazde lokala ne mogu platiti 5 ljudi u bandu pa zato uzimaju 2 covjeka koji rade na fajlove ili aranzer.To je moje iskustvo kao glazbenika, sto se tice Osijeka.
|
Nažalost po meni istinito. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
 |
Evil Poodingh
|
Nemojte osudjivati Glazbenike koji su dosli humanitarno pjevati nego ljude koji se nisu odazvali ako je vec rijec o humanitarnosti.Novkovic je dosao besplatno ali isto tako tesko bi bilo da zamoli cijeli prateci band da dodje besplatno jer su ljudi razliciti a i skupi se tu velikih troskova kao sto su npr put iz ZG i nazad znaci kombi, cestarina, pice, hrana itd.Bavim se istim poslom pa su mi neke stvari puno jasnije.Zato je i radio na fajlove.Ne znam samo koliko bi se ovdje moglo naci ljudi da odrade nesto humanitarno.Kad je rijec o zabavnjacima puno ce ih radije otici u Tvrdju, Ox ili Patiku na narodnjake (nazalost).Ako vas zanima zasto nema u gradu i okolici zivi band koji svira vikendom zabavnjake lako cu vam odgovoriti.Zato sto nema interesa od strane gostiju za zabavnu glazbu.I ako ima, interes je vrlo mali i gazde lokala ne mogu platiti 5 ljudi u bandu pa zato uzimaju 2 covjeka koji rade na fajlove ili aranzer.To je moje iskustvo kao glazbenika, sto se tice Osijeka.
|
problem zabavnjaka je u tome sto ne prave svoju cijenu prema popularnosti glazbe...
Nažalost danas su narodnjaci puno popularniji od zabavnjaka, a zabavnjaci traze jednako novaca koliko za vecer dobije bend sto svira narodno, i naravno da onda nece dobiti...Šteta, nadam se da ce se uskoro promijeniti, ne volim niti narodno niti zabavno, ali uvijek cu prije dici prst za zabavno nego narodno... |
|
|
|
|
 |
bad-os Ukupno postova: 8 Spol:  Muško
|
Ne znam zasto takav komentar od Evila? Nazalost nasa mladez previse konzumira narodnjak sto ne znaci da je kvalitetniji i da zabavnjaci manje vrijede stoga se necu spustati ispod svoje cijene koliko znam da vrijedim.Komentiram nedolazak ljudi na humanitarnu svirku zabavnjaka.Tko je kriv za to???Ti glazbenici ili stanovnici naseg nazalost jadnog grada Osijeka? |
|
|
|
|
 |
Evil Poodingh
|
Ja znam da je tvoja glazba kvalitetnija, ali nije slusanija, i trenutno nije na cijeni. Na cijeni je ono što se "prodaje" a danas se nažalost prodaje narodno.
A kada kažeš da sviraš zabavnjake, dakle vjerojatno imaš gažerski bend, koji uzima novce svirajuci tuđe pjesme. Da se mene pita cijena takvih bendova bi bila ne veca od 500kn po satu, i to za stvarno kvalitetan bend.
Npr ja sa bendom "pišam krv" dok radimo svoje pjesme, dok se pokušavamo probiti i ako jednom i budemo zarađivali zarađivat ćemo zato što smo dobri glazbenici, a ne dobri interpretatori.
Što se tice publike i ovoga koncertam primjerice meni su odbili organizaciju koncerta za isti taj pseci azil, na koji bi doslo barem 150 ljudi, jer bih doveo imena koja ljude zanimaju, a nisu zabavnjaci... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
anakonda
|
...ti nisi Davorko F....  ... |
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
nemam ništa protiv takvog koncerta, samo me smeta što ga nisu organizirali za djecu, siročad ili za siromašne.
veća prava imaju psi od djece, sramota. |
|
|
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
slažem se.
zato kupim pseće hrane za Dašenku, Spomenku, Đuru........ (to su lutalice) |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
ovog puta se ne mogu složiti. ljudi se mogu "kontrolirano" razmnožavati, a kad su psi u pitanju nije baš tako. a ima hrpa ljudi koji uzmu psiće pa im dosade čim nisu više mali, slatki........ i onda marš van. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
 |
|