Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HSP dr. Ante Starčević: "Maskota Portanova koalicije"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65867
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.02.2014. 12:16 
Naslov:  HSP dr. Ante Starčević: "Maskota Portanova koalicije"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Anto Đapić teško se miri s činjenicom da u politici postoje moralni, pošteni čestiti i dosljedni ljudi, a to je svakako predsjednica Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević gospođa Ruža Tomašić te je odlučio prikazati je u negativnom svijetlu ne libeći se pri tome koristiti neistinama. Shvatio je da jedino Ruža Tomašić može biti na čelu pravaštva, a da za njega tu nema mjesta.

Svi istinski pravaši, ali i hrvatska javnost vrlo dobro znaju tko je taj koji je sustavno godinama uništavao pravaštvo, a politiku i rad za opće dobro podredio isključivo vlastitim interesima. Sa neistomišljenicima i onima koji su razmišljali svojom glavom obračunavao se izbacivanjem iz stranke. Otac domovine i pravaštva dr. Ante Starčević živio je za politiku i za Hrvatsku, a Anto Đapić i oni koji su ostali uz njega živjeli su i žive od politike i od Hrvatske. Teško je biti u politici i poštivati nauk Ante Starčevića koji je rekao « tko se hrani kruhom naroda ima narodu računa davati.», ali jedino moguće i jedino ispravno.

U Sinoćnjoj emisiji "Lice s naslovnice" na RTL TV izrečen je niz laži na račun naše predsjednice Ruže Tomašić, osobito iz usta Ante Đapića, kojemu je to stil ponašanja kada se želi politički obračunati sa onima koji imaju različito mišljenje i stavove od njega. Svesrdnu pomoć u iznošenju neistina u svrhu nanošenja političke štete pružili su mu neki politički beznačajni i bezlični likovi, od kojih je jedan i član njegove novoosnovane stranke. U njihovim unaprijed pripremljenim izjavama mogao se prepoznati rukopis Ante Đapića, a sve skupa bila je to još jedna prozirna Đapićeva lovačka priča.

Njegovo spominjanje maskote, može se odnositi isključivo na njega osobno jer građani Osijeka vrlo dobro znaju tko je stvarna maskota Portanova koalicije, i kako on shvaća upravljanje gradom i gradskim tvrtkama.

Tekst: Predsjenik Županijskog vijeća HSP AS, Ivan Zadravec, Član Predsjedništva HSP AS, Vladimir Krajnović

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: