Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GOGO: Ured za građane otvoren svaki četvrtak, u utorak prvo druženje s gradskim vijećnikom Miroslavom Šimićem

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65808
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.01.2014. 10:49 
Naslov:  GOGO: Ured za građane otvoren svaki četvrtak, u utorak prvo druženje s gradskim vijećnikom Miroslavo
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Građanska opcija Grada Osijeka službeno je otvorila poslovni prostor u Strossmayerovoj ulici br. 1, na prvom katu, i tom prigodom održan je domjenak za sve članove i GOGO prijatelje.

Prostor je opremljen uz minimalna ulaganja, uglavnom donacijama članova udruge.

Starim i novim članovima GOGE na raspolaganju su prijemni ured i soba za sastanke, a za potrebe većih skupova koristit će se zajednička dvorana namijenjena svim korisnicima poslovnih prostora u Strossmayerovoj 1.



Za sve građane GOGO članovi bit će na raspolaganju u poslovnom prostoru svakoga četvrtka od 18,00 do 20,00 sati. Redovno će biti održavana i druženja s GOGO gradskim vijećnicima, a prvo druženje s gradskim vijećnikom Miroslavom Šimićem bit će u utorak, 28. siječnja 2014. godine, od 18 do 20 sati.

Od 1. veljače 2014. godine svoj mandat u Gradskom vijeću u mirovanje stavlja vijećnica Margareta Krivić, a njezino mjesto preuzima Miroslav Vanek, predsjednik Građanske opcije Grada Osijeka.



Margareta Krivić, koja je ujedno i zamjenica predsjednika, imat će više mogućnosti posvetiti se organiziranju i širenju Građanske opcije Grada Osijeka, a Miroslav Šimić i Miroslav Vanek i dalje će u Gradskom vijeću Osijeka biti[b] "oči i uši građana Osijeka".[/b]

Pozivaju sve zainteresirane građane da ih posjete u novom prostoru, razgovaraju s nama, učlane se i daju svoj doprinos u stvaranju i jačanju GOGE.

Opet i ponovo pitamo: "Jesi li ti GOGO?"

Predsjednik GOGE Miroslav Vanek i gradska vijećnica Margareta Krivić dobili su Spidermana, čestitku za otvorenje ureda predsjednika Saveza organizacija invalida OBŽ Željka Perkovića.



Miroslav Vanek uručuje GOGO majicu Andrei Natali Rončević, djevojci Petra Lovrića koji je bio 1000-ti like na GOGO Fecebook Fanpage



Tekst: Miroslav Vanek, Predsjednik

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: