Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Izašao je četvrti broj časopisa "Športski objekti"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65879
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.01.2014. 10:19 
Naslov:  Izašao je četvrti broj časopisa "Športski objekti"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U siječnju se pojavio novi, četvrti broj časopisa "Športski objekti" kojega izdaje gradska tvrtka Športski objekti d.o.o.

Cilj časopisa je promovirati i informirati građane o aktivnostima i djelatnostima Športskih objekata, kao i popularizacija sporta u gradu, upoznavanje građana s objektima i uslugama koje nude te tako približiti sport i onima koji se do sada sportom nisu bavili ni na rekreativnoj razini.

KLIK: Športski objekti Osijek

U novom broju možete pročitati nekoliko tema, od onih zimskih poput klizališta na Sokolu, preko reportaže o vaterpolo klubu "Osijek", prijedloge vježbi kako se riješiti nagomilanog "balasta" prikupljenog tijekom praznika itd.

Kao i prethodna izdanja časopisa, i novi broj može se naći kao tiskano izdanje koje je građanima dostupno u gradskim dvoranama i sportskim centrima, a postoji i digitalno izdanje na internetu na stranici Športski objekti Osijek.



Tekst: M.M./Osijek031.com

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: