Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HNS: Stjepan Čuraj ponovno na čelu Županijske organizacije

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65808
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.12.2013. 11:37 
Naslov:  HNS: Stjepan Čuraj ponovno na čelu Županijske organizacije
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U dvorani "Javor" hotela Osijek s početkom u 18 sati održana je Izborna skupština HNS-a Županijske organizacije Osječko-baranjske županije. Za predsjednika je ponovno izabran Stjepan Čuraj. Iako je za potpredsjednike bilo više kandidata izabrana su dosadašnja dvojica, Goran Đanić i Vlado Koren.

Za članove Predsjedništva izabrani su Dražen Alerić, Anđelko Balaban, Marija Garić, Vladimir Ham, Zoran Kranjčec, Mirko Jurčević,Ivica Mandić, Slavko Marjančević, Željko Šimić, Koviljka Šrajer, Jelica Štrok te Ivan Vrdoljak. Za tajnika je na prijedlog novoizabranog predsjednika imenovan Bojan Tojagić. Veliku čast Županijskoj organizaciji pružila je predsjednica stranke Vesna Pusić koja je zajedno s potpredsjednikom stranke Ivanom Vrdoljakom, predsjednikom Međimurske ŽO HNS-a Matijom Posavcem, predsjednikom Šibensko-kninske ŽO Petrom Baranovićem, predsjednikom Regionalnog saveza HNS-a Ivicom Mandićem te brojnim drugim gostima pozdravila rad Skupštine i novome vodstvu poželjela puno rada i uspjeha. U obraćanju HNS-ovcima predsjednica je posebno naglasila važnost ulaska Hrvatske u Europsku uniju, istaknuvši kako mnogi možda nisu ni svjesni koliko je to bio važan korak za Hrvatsku. Rekla je kako je nedavno boravila u Ukrajini i vidjela ogromnu želju Ukrajinaca da se i oni priklone EU, istaknuvši kako su svjesni što znači Europska unija. Ivan Vrdoljak istaknuo je kako su Slavonija i Baranja perspektivne za buduća ulaganja te kako je cilj stvoriti najbolje uvjete i otkloniti administrativne prepreke za zainteresirane ulagače. Novi, stari predsjednik osječko-baranjskog HNS-a Stjepan Čuraj rekao je kako HNS ima ambiciozne planove te kako je u posljednje vrijeme članstvo povećano za 20 posto. Zahvalio se svima na pruženoj podršci te najavio još bolji i jači rad.

Poslušajte i..




Tekst: Stjepan Čuraj, predsjednik

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: