Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Novi trendovi za osječke studente: dukserice s logom fakulteta

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66091
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.12.2013. 11:33 
Naslov:  Novi trendovi za osječke studente: dukserice s logom fakulteta
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nadolazeća je Smotra Sveučilišta, koja se u Osijeku održava sedamnaesti put, za brojne studente, ali posebice za one koji će to tek postati, prilika za doznati nešto novo o studentskim programima.

Studentski zbor osječkog Poljoprivrednog fakulteta, prednjači u idejama i akcijama. Nakon aktualnih poskupljenja trudili su se animirati studentsku i akademsku populaciju na što bolji angažman, a javan su stav poručili i na Prvoj studentskoj roštiljadi. Jedna od akcija je i besplatan fitnes srijedom za studentice, a na Smotri će se predstaviti novim vizualnim identitetom: duksericom s logom fakulteta.

"Od samoga početka kada smo preuzeli ovaj zbor rekli smo da želimo biti drugačiji od drugih što sa svim našim projektima i događanjima pokazujemo. Došli smo na ideju po uzoru na strane fakultete, koji svi imaju svoje fun shopove gdje studenti mogu kupiti nešto sa simbolikom fakulteta, bila to majica, duska,čaša, kemijska ili slično.

Želja nam je da naš fakultet kao najstariji na Sveučilištu pokrene tradiciju fun shopova, jer naši studenti jako vole svoj fakultet i raduje ih bilo što s njegovim obilježjem."
, izjavio je Dalibor Tufeković, Predsjendik Studentskog Zbor Poljoprivrednog Fakulteta u Osijeku te najavio predstavljanje na 17. smotri Sveučilišta. Više o samom projektu znat će se nakon Smotre, a u pripremi je velika humanitarna akciju za djecu s autizmom.

Je li ovo pokazatelj novih trendova među studentima i hoće li jednoga dana moderna odjeća kao trajan suvenir na studentske dane zamjeniti precjenjene toge, pokazat će vrijeme.



Jeste li zadovoljni i ponosite li se fakultetom kojeg phađate?



Pogledajte i:
Ekonomski fakultet u Osijeku: 17. Smotra Sveučilišta u Osijeku [2013.]
[FOTO] PFOS i Plavi XXL Fitness centar: besplatni trening za studentice srijedom
[FOTO] Osječki studenti pokazali: roštiljom protiv poskupljenja

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: