Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HSP AS: Proračun - Licemjerje i prevara Kukuriku i "Portanova" koalicije ili nešto drugo

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65811
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.11.2013. 15:43 
Naslov:  HSP AS: Proračun - Licemjerje i prevara Kukuriku i "Portanova" koalicije ili nešto drugo
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svakodnevno smo svjedoci napada visokih dužnosnika SDP-a prema HDZ-u, na državnoj razini kojim ih prozivaju za kriminal, pljačku Hrvatske, izdaju nacionalnih interesa te iznose još niz uvreda koje ne smetaju Biljani Borzan (Čupurdija) u zajedničkom obnašanju vlasti u gradu Osijeku. Svjedoci smo da se radi, ili samo o licemjerju ,ili iza svega stoji osobni interes pojedinaca i njihovih lokalnih partija.

Dok ministar prosvjete znanosti i sporta Željko Jovanović poručuje da će "snaga argumenata pobijediti argument snage i laži", a oni koji nisu vidjeli, ni čuli, ni znali da neki pljačkaju Hrvatsku ili su sve znali ali su štitili pljačkaše hrvatskih građana, a ne građane od pljačkaša; mi u HSP AS jako dobro znamo koji su u gradu i državi instrumenti licemjerja i prevare, a i argumenata snage i laži. Isto tako dobro vidimo ministre Jovanoviću da s jedne strane urnebesno, slavodobitno i neargumentirano osuđujete a u gradu Osijeku s istima koalirate i danas donosite proračun.

Dovoljno je pogledati svakodnevni porast broja nezaposlenih i građana pod ovrhom da bi zaključili nešto o sposobnim i iskrenim političarima kao i razvojno-stimulativnom dijelu proračuna prema poduzetništvu i gospodarstvu u cjelini.

Da je grad Osijek izvrstan primjer svekolike prevare govore ideološke razlike između stranaka sadašnje vladajuće koalicije, koje se čine gotovo nepremostivima, međutim niti one ne smetaju u realizaciji programa koji se temelji isključivo na osobnim financijskim interesima. Interesima određenih gospodarskih lobija. Pod njihovim su pokroviteljstvom i dobili izbore u gradu, a danas prije županije i države iz straha za fotelje, donose

Nasuprot obećanjima o gospodarskom tsunamiju u Osijeku, građani su suočeni s urušavanjem preostalog gospodarskog potencijala, sve većom nezaposlenošću, izostanku novih investicija u gradsku infrastrukturu, uništavanju osječkog sporta i kulture.

S jedne strane, puno puta spomenut u negativnom kontekstu, navodni mrtvozornik pravaštva u RH s udbaškim manirama, A.Đapić, traži dodatno zaduženje građana grada Osijeka i gradske uprave za dodatnih 50 miliona kuna a s druge strane gradonačelnik udara po državi i građanima grada Osijeka govori da je on glasnogovornik njihovih jada i osuđuje državne institucije. Možda je mislio na tezu da je ova vlada puna neznalica a on i ekipa donose super proračun.

I dok svi oni u gradskoj vlasti krčmare i uhljebljuju svoje na račun građana grada bez obzira na ideološke razlike Kukurikavci na državnoj razini viču da pljačkaši trebaju odgovoriti na pitanja, a ne i dalje prodavati maglu, demagogiju i licemjerje optuživši tu stranku s kojom su u koaliciji u gradu Osijeku za sustavnu krađu hrvatskog naroda i za pravi hit koji će kompilirati poznati kompilatori, da ne kažu plagijatori. Naziv knjige bit će `Kako smo krali, a ništa nismo znali, vidjeli, čuli. U anale može ući i izjava kako kažu; Naši su računi puni, a u Hrvatskoj su na nuli. Slažemo se. U Osijeku su na nuli.

Želimo reći i vama da HSP AS raspoznaje jasno tko Hrvate i građane Osijeka smatra ovcama i budalama te tko prodaje maglu i tko pustoši Hrvatsku i grad Osijek.
Možda bi još jedna agencija mogla biti otvorena s namjerom i zadatkom mjerenja licemjerja, prevare, količine uhljebljivanja i nepotizma, nesposobnosti, lopovluka i iskazane ljubavi prema domovini i građanima.


Možda bi konačno gospodin Linić sada mogao nekog drugog prozvati lopovom i kriminalcem.

Tekst: Podružnica Osijek, Županijsko vijeće i član predsjedništva


Zadnja promjena: Redakcija 031; 22.11.2013. 17:01; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
milo_moje
Offline
Ukupno postova: 2875
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 22.11.2013. 15:48 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U jesu se javili pravi za prozivanje bilo koga u gradu Osijeku ili državi. kad vidim onog matkovića u vašim redovima smuči mi se kad god čujem ili vidim nešto od vas.

_________________
Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Mladjo
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2890
Lokacija: Madrid
Spol: Muško Muško
Post Postano: 22.11.2013. 15:50 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

a ovaj pravopisno kriminalan dopis govori točno o čemu?

_________________
"When bad men combine, the good must associate; else they will fall one by one, an unpitied sacrifice in a contemptible struggle"

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
crna ruka
Offline
Ukupno postova: 168
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 24.11.2013. 0:02 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

DA ga hebeš meni ovdje ništa nije jasno.
Dečki postoji i TOČKA i ZAREZ (zapeta), i još znakova interpukcije..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: