Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Miroslav Žitnjak, sportski direktor NK Osijeka, podnio ostavku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69897
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.10.2013. 20:27 
Naslov:  Miroslav Žitnjak, sportski direktor NK Osijeka, podnio ostavku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon smjene trenera Davora Rupnika ostavku je podnio sportski direktor kluba Miroslav Žitnjak.

Iako ta dva slučaja ne treba dovoditi u izravnu vezu, ukupan slijed događaja u nogometnom klubu Osijek, kroz duže vremensko razdoblje doveo je i do slijedećeg objašnjenja:

- „Došao sam na to mjesto da pregrmimo neko razdoblje jer su se morali ispuniti formalni uvjeti za daljnji tijek natjecanja, no već nekoliko mjeseci molim da me se vrati u Školu nogometa gdje sam davao i gdje mog najviše dati.“ – rekao je Žitnjak koji je dan ranije, iskreno uz uzdah umorna lica nakon gostovanja u Koprivnici priznao – „Ne mogu više!“

Pogodile su ga vjerojatno i ocjene kako je loša procjena bilo krenuti u ligu 10 s mladim igračima – „U klubu već desetak godina pokušavaju nešto napraviti preko noći. Pokazalo se kako to ne ide. Znao sam da će biti teško s mladim igračima ostati u ligi, no ako to pregrme i ostanu imat ćemo sastav na kojem se može graditi priča. Zbog krize i nije bilo drugog načina nego se okrenuti vlastitim igračkim i trenerskim snagama.“

To znači da je u klubu loše?

- „Nikada od mene nećete čuti ništa loše o NK Osijeku i ljudima koji tamo rade. Većina prvenstveno vole taj klub, a na drugom mjestu je posao koji rade! Kao što sam i rekao tražio sam već neko duže vrijeme da me se vrati u Školu no nikao nije bilo prostora. Sad ispada da bježim i skrivam se no svi koji me znaju, znaju da nije tako. Nema pomaka! Što god pokušam ne ide! Nisam fikus da budem zadovoljan funkcijom, ne mogu samo gledati, nešto moram raditi!“ – zaključio je Žitnjak

Izravniji je u „Punom pogotku“ STV-a bio Davor Rupnik, smijenjeni trener – „Ti isti ljudi koji su najveći krivci za stanje u klubu su donijeli takvu odluku! Zašto vi ne podnesete ostavke!(predsjedniku Josiću) S odlukom se sigurno slagao i direktor marketinga Bendeković, a vjerojatno i direktorica (Koprivnjak). Oni su najzaslužniji za takvo stanje i oni koji su pokušavali upravljati s mojim sastavom na način da su telefonski poručivali da su nastup pojedinog igrača dogovorili s predsjednikom Josićem!“

Tekst i foto: Željko Kovačević/Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
milo_moje
Ukupno postova: 2875
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.10.2013. 13:48 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

vodstvo kluba kao da namjerno hoće da nk osijek završi u 2 ligi Rolling Eyes

Skoči u forum: