Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



This Day Will Burn zapalili klub Exit na promociji novog albuma

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65804
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.10.2013. 12:31 
Naslov:  This Day Will Burn zapalili klub Exit na promociji novog albuma
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U skladu sa svojim imenom, osječka petorka This Day Will Burn (s vokalom iz Zagreba, Tucmanom) jučer je ne samo zapalila dan već i klub Exit gdje su imali promociju svog novog, netom izašlog albuma "Bowels of the Galleon".

Klub je bio vrlo dobro popunjen, s nešto više od stotinjak posjetitelja koji su došli podržati ovaj kultni osječki underground bend. TDWB su im se odužili kratkom (pola sata) ali energičnom i intenzivnom svirkom koja je naglasak stavila upravo na materijal s novog albuma, ali i na pomalo drugačiji zvuk benda, s manje melodije i više žestine u svirci, uz sada već vrlo dobro uklopljenog Tucmana čiji hardcore stil pjevanja je povukao i promjenu u zvuku benda.

TDWB-ovcima su se sinoć priključila i dva zagrebačka benda koji su koncertom u Osijeku započeli veliku zajedničku europsku turneju: post-punk/noise četvorka Cripple And Casino sa ženskim vokalom Petrom te instrumentalna post-rock trojka Storms.

Svirka je započela vrlo rano za osječke pojmove, oko 22 30 h, a završila je do jedan što je vrlo pohvalno, a pohvalno je i to što je Exit pojačao svoj koncertni program i u ovom trenutku je, nakon zatvaranja Mini Teatra i Big Bena, jedini prostor u gradu gdje autorski rock bendovi imaju priliku redovito svirati. Nadamo se da će s tom praksom i nastaviti...









Tekst i foto: M.M./Osijek031.com



Pogledajte i:
This Day Will Burn izbacili novi album - "Bowels of the Galleon"
Najava 031: Club Exit: This Day Will Burn [promocija albuma]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: