Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portanova dobila veliko priznanje - titulu Superbranda za 2013./2014. godinu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65811
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.10.2013. 9:16 
Naslov:  Portanova dobila veliko priznanje - titulu Superbranda za 2013./2014. godinu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovih dana Portanova je dobila veliko priznanje. Od sada sa velikim ponosom trgovački centar Portanova nositi titulu Superbranda za 2013./2014. godinu. Stručno vijeće sačinjeno od priznatih poslovnih i marketinških stručnjaka, domaćih i stranih korporacija, akademskih stručnjaka te stručnih organizacija i više desetaka tisuća potrošača dodijelili su Portanovi status vodeće tržišne marke u Hrvatskoj u kategoriji trgovačkih centara. Superbrands predstavlja tržišnu marku koja pruža znatne prepoznatljive emocionalne i opipljive vrijednosti. Status Superbranda također predstavlja kvalitetu, pouzdanost, razlikovnost i emocionalni naboj.

Globalna nagrada za najbolje brandove - Superbrands dodjeljuje se za najbolja ostvarenja na hrvatskom tržištu, a standardizirani kriteriji odabira se primjenjuju u više od 90 zemalja svijeta. Međunarodna organizacija Superbrands jedini je globalni i neovisni autoritet na području brandinga, kao organizacija koja se temelji na identifikaciji i imenovanju iznimnih tržišnih marki. Superbrands analizira ostvarenja određene tržišne marke i prepoznaje one koje ostvaruju više od svoje konkurencije te ih nagrađuje visoko priznatim Superbrands statusom. Od svog postajanja Superbrands je postao prepoznatljiv kao mjerilo uspjeha pojedine tržišne marke, a sama organizacija priznata je kao globalni branding autoritet.

Uvjereni sz da će Portanova s velikim ponosom isticati ovu nagradu koja je došla kao velika potvrda za sav uloženi trud i rad od samoga otvorenja.

O trgovačkom centru Portanova:
Portanova je najveći trgovački centar istočne regije Hrvatske. Od samoga otvorenja 2011. godine Portanova postaje omiljena destinacija slavonaca. Kontinuiranim organiziranjem događanja za posjetitelje i integracijom u zajednicu Portanova je postala nezaobilazna destinacija stanovnika iz grada Osijeka, okolice i regije, ali i šireg gravitirajućeg područja Hrvatske te susjednih zemalja: Mađarske, Bosne i Hercegovine, te Srbije. Uz brojne uspjehe koje nižu svake godine, ove godine kroz vrata centra ušao je i 10 000 000-ti posjetitelj. Na ukupnoj površini od 80.000 m2 i s tri etaže Portanova zadovoljava sve potrebe svojih posjetitelja. Portanovu objedinjuje preko 100 različitih prodajnih brandova, hipermarket, kino s pet zvjezdica, besplatna igraonica, casino, bowling centar, preko 1600 parkirnih mjesta te besplatna autobusna linija za sve posjetitelje sa područje grada Osijeka.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: