Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Đakovački vezovi pobjednici Nacionalnog programa oznake kvalitete

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66110
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.10.2013. 8:45 
Naslov:  Đakovački vezovi pobjednici Nacionalnog programa oznake kvalitete
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Đakovački su vezovi proglašeni pobjednikom Nacionalnog programa oznake kvalitete u kategoriji kulturna manifestacija i bit će uvršteni u informativnu web aplikaciju Doživi Hrvatsku – Experience Croatia.

Ocjenjivanje je proveo Glavni ured Hrvatske turističke zajednice u suradnji s Ministarstvom turizma te Ministarstvom kulture, a dobitnicima će oznake kvalitete u kulturnom turizmu – i to po jedan u svakoj kategoriji – priznanje biti uručeno na svečanosti 24. listopada u Zadru na Danima hrvatskog turizma.

Đakovački će vezovi tako biti uvršteni na interaktivnu kartu na mrežnim stranicama Hrvatske turističke zajednice, namijenjenu krajnjim korisnicima – postojećim i potencijalnim turistima. Pružit će jasno definirane preporuke i informacije "što-gdje-kako doživjeti" i tako ih usmjeriti prilikom donošenja odluke o turističkom odredištu i planiranja boravka.

- Ova nagrada koja će biti dodijeljena Gradu Đakovu za njegovu najvažniju manifestaciju Đakovačke vezove pokazuje da sustavnim djelovanjem podižemo našu turističku ponudu iz godine u godinu na višu razinu. Samim tim želja nam je da Đakovo dostigne razinu kontinentalnog odredišta broj jedan u Hrvatskoj, ali i u ovom dijelu Europe, te se nadam da ćemo svojim daljnjim radom opravdati tu nagradu, koju smo dobili prvenstveno zahvaljujući našim građanima i svima koji sudjeluju u organizaciji Đakovačkih vezova - izjavio je đakovački gradonačelnik Zoran Vinković.



Tekst i foto: Radio Osijek


Pročitajte i..
Đakovo: 47. Đakovački vezovi 2013. [program]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: