Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Andrej Korosteljev 7. na svjetskoj rang listi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65861
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.09.2013. 16:07 
Naslov:  Andrej Korosteljev 7. na svjetskoj rang listi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon poslijednje ovogodišnje etape natjecanja za Svjetski kup u Osijeku, FIG-a je objavila konačnu ovogodišnju Svjetsku rang listu gimnastičara. Hrvatski reprezentac, gimnastičar GK Inova gim Andrej Korosteljev godinu je završio na 7. mjestu najboljih svjetskih parteraša.

"Cilj nam je bio 'ugurati se' u top 10 i evo postigli smo i više od toga budući da je Andrej u Osijeku nastupio iznimno dobro i osvojio broncu i 20 bodova za SK! Još veće značenje ovom rezultatu daje činjenica da Andrej još nema 18 godina te da je ovu godinu još mogao nastupati za juniore.", poručuju iz Inova gima.

Andrej se trenutno priprema za Svjetsko prvenstvo na koje putuje skupa sa svojim vršnjakom i klubskim kolegom Renatom Prpićem.

"Velika je stvar za naš klub što se Renato prije tjedan dana kvalificirao za Svjetsko prvenstvo i priključio A timu, te će hrvatska reprezentacija imati dvojicu gimnastičara iz redova GK Inova gim. Andreju i Renatu će ovo biti prvi nastup na Svjetskom prvenstvu.

U nedjelju putujemo u Nacionalni gimnastički centar Aton u Nedelišću kako bi Andrej mogao nekoliko dana trenirati na novoj vrsti partera i što bolje se prilagoditi na njega budući da ga u Osijeku nemamo."
, zaključili su.

Hrvatska reprezentacija putuje u srijedu 25. rujna 2013. u belgijski Antwerpen gdje će se održati Svjetsko prvenstvo.



Tekst i foto: Saša Solar



Pogledajte i:
Svjetski kup u gimnastici "Grand prix Osijek Žito Challenge Cup" [2013.] [program]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: