Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kopački rit: "Jedan jesenski dan u Kopačkom ritu" [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65873
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.09.2013. 10:59 
Naslov:  Kopački rit: "Jedan jesenski dan u Kopačkom ritu" [nagradna igra je završena]
22.09.2013. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Lijepi rujanski dani idealno su vrijeme za posjet Parku prirode te smo odlučili još jednom ove sezone omogućiti što većem broju posjetitelja da upoznaju prirodne vrijednosti i ljepote Parka prirode. U rujnu je već počela migracija ptica, pa se sada mogu vidjeti jata ptica koja Kopački rit koriste kao odmorište na dalekom putu prema jugu, a pažljivim slušačima neće promaknuti rika jelena koja je upravo u tijeku.

U nedjelju, 22. rujna 2013. godine, u vremenu od 9 do 18 h posjetitelji će moći uživati u programu Panorama Kopačkog rita koji uključuje vožnju brodom uz vodiča kroz Posebni zoološki rezervat i posjet kompleksu dvorca Tikveš za samo 25,00 kuna po osobi. (Redovna cijena Programa je 70,00 kuna, za djecu 50,00 kuna.) Svoje mjesto na brodu rezervirajte već danas na telefon 031/ 752 320 ili 285 394.



Prije ili nakon obilaska, osvježenje (sok, sladoled, Cedevita) po posebno povoljnim cijenama možete potražiti u caffe baru Lopoč koji se nalazi na samom ulazu u Park u Kopačevu.

Toga dana, uz ulaznicu Parka, možete besplatno uživati i u razgledanju Eko gospodarstva Orlov put u Bilju, Biljska šuma 1, a također i degustirati ukusne ekološke proizvode od voća i povrća koji se proizvode na tom gospodarstvu. Više informacija na www.eko-gospodarstvo.com ili na tel. 091 2255 886.

Restoran Citadela u Vardarcu (Lajoša Košuta 85) pripremio je posebnu ponudu uz narudžbu tradicionalnih baranjskih jela – fiš paprikaša i čobanca koja vrijedi uz predočenje ulaznice. Informacije i rezervacije na telefon 031/ 753 184.

Nadamo se da ćete prepoznati prednosti ove promotivne akcije i provesti jedan lijep i ispunjen nedjeljni dan u Kopačkom ritu i Baranji!



Foto: Hrvoje Domazetović

Nagradna igra

Portal Osijek031.com poklanja 2x2 ulaznicu za Kopački rit vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "Osijek031.com vodi me u Kopački rit!"


Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Lidija Rajhl
Zoran Vajagić


Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnicima čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: