Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Aeroklubu "Osijek" ekipno 1. mjesto na međunarodnom Szeged Kupu u Mađarskoj

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65848
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.09.2013. 14:11 
Naslov:  Aeroklubu "Osijek" ekipno 1. mjesto na međunarodnom Szeged Kupu u Mađarskoj
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Članovi Aerokluba "Osijek" sudjelovali su na natjecanju zrakoplovnih modelara koje je dana 07. i 08. rujna 2013. godine održano u gradu Szegedu, u Republici Mađarskoj na kojem je sudjelovalo šezdesetak natjecatelja iz Republike Mađatske, Republike Slovačke, Republike Srbije i Republike Hrvatske.. Natjecanje je održano za kategorije zrakoplovnog modelarstva F3J, F5J i F5J-400. U F3J ekipi Aerokluba "Osijek" bili su Miro Suver, Antun Šikić i Marin Kordić kao natjecatelji te Filip Glogoški i Josipa Kerovec kao pomoćnici.

Nakon održanih šest kvalifikacijskih turnusa u kategoriji F3J, sva tri člana Aerokluba "Osijek" ušla su u finale te su osvojili ekipno 1. mjesto. Nakon održana dva finalna leta, u pojedinačnom poretku Miro Suver zauzeo je treće mjesto, Marin Kordić peto mjesto i Antun Šikić osmo mjesto.

Natjecanje je odlično organizirano te je prošlo u vrlo prijateljskom ozračju svih sudionika, a pratile su ga i dobre vremenske prilike oba dana i bilo je odličan trening za osječku F3J ekipu pred završno natjecanje Contest Eurotoura i Svjetskog kupa na kojem će F3J ekipa Aerokluba "Osijek" sudjelovati 21. i 22. rujna 2013. godine u mjestu Vipava u Republici Sloveniji.





Tekst i foto: Nataša Dorić/CTK

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: