Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Prognoza

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Gemi
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2963
Lokacija: Nebesa
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.08.2005. 11:24 
Naslov: Gniark ! Prognoza
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Iz Hidrometeorološkog zavoda javljaju nam da su od srijede poslijepodne moguće lokalne nestabilnosti, a u četvrtak sa sjeverozapadnim visinskim strujanjima dolazi vlažnija i nestabilnija zračna masa. Zbog nje će četvrtak i petak obilježiti česti pljuskovi, a najviše dnevne temperature kretat će se oko 25 Celzijevih stupnjeva. I vikend koji je pred nama bit će svježiji s temperaturama od 24 do 26, a u poslijepodnevnim satima nastavit će se vrijeme obilježeneo lokalnim nestabilnostima.
Dakle, ovaj vikend svježije, ali kolovoz svježinu ne obećava.Ako primjećujete kod sebe nesanicu, razdražljivost i manjak koncentracije, sve su to poteškoće izazvane nepovoljnim vremenskim utjecajima. Preporuča se boravak u klimatiziranom prostoru, ispijanje bar 2 litre tekućine dnevno, izbjegavanje većih napora tijekom najtoplijeg dijela dana, a naročito primjerena zaštita od UV zračenja.
Legosi, take care! Wink

Photo: Gemi031

_________________
Gemi031
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: