| Autor |
Poruka |
|
Redakcija 031
Ukupno postova: 71825 Spol:  Nebitno
|
 Proizvodnja i prodaja nalaze se u okviru "Pivovare Osijek d.o.o." dok je za distribuciju zadužena tvrtka "Pivarski transporti", a tu je i tvrtka "Pivo 1697." Rezultat je to koji se nazire nakon restrukturiranja koje je prošle jeseni poduzela Osječka pivovara.
U rujnu nas čeka i promocija novoga proizvoda pod nazivom "Slavonsko pivo".
"Dobro je da smo to napravili jer nas je u ožujku ove godine zadesio stečaj jednog našeg velikog kupca, Biljemerkanta i njegova četiri dilera, zbog čega smo izgubili 22 milijuna kuna. No, s obzirom da nismo zaduženi i opterećeni kreditima, poslovna banka nam je izišla u susret i pomogla da to prebrodimo.", izjavila je za Poslovni.hr direkotrica Zdenke Matok Jurković.
U pivovari ističu kako je prošle godine dobit pala, ali je prodaja crnog radlera donekle "spasila stvar" pa je tako proizvedeno oko 150.000 hektolitara piva te ostvarena dobit od 6,4 milijuna kuna. U grupaciji trenutačno radi oko 150 radnika, a najavljena su i nova zapošljavanja.
Foto: Dino Spaić/Osijek031.com; Ivan Rukavina
|
Zadnja promjena: Redakcija 031; 17.07.2013. 8:52; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
J*balo vas Slavonsko pivo! Sta izmisljate toplu vodu kad imate odlicno (odlicno u konkurenciji domacih piva sto se proizvode masovno) Osjecko?!
Bilo bi im pametnije da su te pare ulozene u marketing pa da se barem (!!!) u Osijeku moze popiti Osjecko. Moras ga svijecom traziti po gradu da bi ga popio negdje. Pan ih je unistio cak i u maticnom gradu.
Do nedavno je bilo u Campusu Osjecko za 10 kn. Znaci savrseno! Ali naravno da su cak i to ispusili od Pana. |
|
|
|
|
|
 |
|
cavino Ukupno postova: 202 Spol:  Muško
|
Nedam Komaku kunu ..nema šanse... |
|
|
|
|
|
 |
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
Potpis.
Marketing nula bodova, glazbeni događaji pod pokroviteljstvom drugih pivovara, a vi izmišljate toplu (vodu) pivo. |
|
|
|
|
|
 |
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
Kad bi svi razmišljali kao ti još 150 osječkih radnika bi ostalo bez posla  |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
|
 |
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
Točno!!! Nažalost  |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
|
 |
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
odavno prestao piti osječko jer ga nigdje nisam mogao naci...jako mi zao ali sjednem i popijem sta ima.
na zalost u nocnim klubovima ugl pan rijetko osječko...sretan sam ako umjesto pana mogu dobiti karlovačko:( |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
|
 |
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
vecinom ne pijem hrvatska piva - osim par, vecina ostalih je poprilicno losa
cijenim crni osjecki radler doduse, cekam ovo probat jasno, pa vidjet |
|
_________________ There can be only one, and that one is me  |
|
|
|
 |
|
bob11
Ukupno postova: 346 Spol:  Nebitno

|
|
|
|
 |
|
borisk1
Ukupno postova: 190 Spol:  Nebitno
|
Trebali bi mal taj crni radler pogurati na jadran,koliko znam jedini je crni radler i odličan je!!kontam da bi se i tam dalo zaraditi koja kunica....
|
Kad bi Pivovara imala pravi marketing, bilo bi Osječkog svuda, ne samo Crnog radlera, nego i ostalog.
U našem gradu ih pojede Pan, sramota! |
|
|
|
|
|
 |
|
daj_brate_reci Ukupno postova: 7 Spol:  Muško
|
od tih 150 radnika pola je u štrajku, a pola radi duplo više da pokrije ove koji lade jaja.
Nova zaposlenja da, ali samo za podobne nažalost....Kao što je gore rečeno već-puno bolje bi bilo da ne izmišlja toplu vodu nego da učvrsti sam brand Osječkog u Osijeku...Prije ću Osječko dobit u Valpovu nego u Osijeku !!! |
|
|
|
|
|
 |
|
gost Ukupno postova: 89 Spol:  Nebitno
|
kad pitam konobara sta ima od piva pa krene nabrajanje pana i tuborga ladno kazem da cu onda colu.
Zalosno da je takav scenarij u vecini kafica zbog nesposobnosti nase pivovare... prije par godina kad su im bruketa i zinic napravilo novi dizajn fino je krenulo, osjeckog se moglo i naci za kupit i onda opet stalo... ocito je vozac motornih vozila unatoc pivovari koju posjeduje i dalje samo vozac. Steta. |
|
|
|
|
|
 |
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
slavonsko pivo je odlično! radi se o premiumu, samo 4 osnovna sastojka. nema pšenice i sličnih surogata, a po okusu mi malo vuče na ožujsko nefiltrirano. nježno i puno manje gazirano od standardnih piva.
trebalo bi biti predstavljeno na danima piva, a nakon toga bi se trebalo naći i u trgovinama. |
|
|
|
 |
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Vid' bogara ti tvoga, a gdje si ga ti probao? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
 |
|
kaladont Ukupno postova: 81 Spol:  Nebitno
|
Pa nije sigurno u mljekari  |
|
|
|