Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Poganovci: smotra folklora "Sremica sam, govor me izdaje" [2013.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70478
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.07.2013. 16:05 
Naslov:  Poganovci: smotra folklora "Sremica sam, govor me izdaje" [2013.]
13.07.2013. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

KUD "Gibarac" Poganovci organizira 3. smotru folklora "Sremica sam, govor me izdaje" koja će se održati u subotu, 13. srpnja 2013. godine. Program počinje u 19 sati u centru sela Poganovci, kod crkve Sv.Ivana Nepomuka.

Manifestacija "Sremica sam, govor me izdaje" održava se već tradicionalno treću godinu za redom. Cilj manifestacije je održati tradiciju sela Gibarac, upoznati tradicije drugih mjesta okupljajući KUD-ove iz različitih krajeva Hrvatske i izvan nje. Ove godine, uz domaćine, na smotri će sudjelovati KUD-ovi iz Podgorača, Bačkog Brega, Tolise, Drenja, Lužana, Habjanovaca i Obrovca Sinjskog.

Program će trajati oko 120 minuta, a nakon završetka programa slijedi zabava za sve goste i mještane.

Program:

19:00 nastupi KUD-ova u centru sela Poganovci
21:00 zabava uz TS Garavi

KUD „Gibarac“ Poganovci osnovano je 2010. godine sa ciljem očuvanja tradicije sela Gibarac, sela u Srijemu iz kojega su za vrijeme rata prognani mnogi Hrvati. Društvo se sastoji od 50-ak članova podijeljenih u plesnu i pjevačku skupinu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: