Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol:  Muško
|
 U kavani hotela Central u utorak i srijedu 19. i 20. prosinca 2006. održat će se "Večeri svijeća", četvrtu godinu zaredom. Događaj organizira Udruga za rad s mladima "Breza", koja je tijekom prošlog mjeseca održala niz radionica za izradu svijeća (u Osnovnim školama: Jagode Truhelke, Frana Krste Frankopana, Vijenac, Mladost, August Šenoa i Svete Ane; u Ekonomskoj školi, u Domu za samostalno stanovanje Osijek te u Župi sv. Ćirila i Metoda).
Program manifestacije...
U utorak, 19. prosinca 2006.
- u 20 sati pozdravni govor održat će predstavnici Poglavarstva grada Osijeka i „Breze“;
- nastup osječkog vokalno-instrumentalnoga sastava „Moses“ i gošće Maje Iljovski na violončelu.
U srijedu, 20. prosinca 2006.
- od 18 sati nastupit će polaznici Dječjeg vrtića „Dugine boje“ i „Početnice“;
– plesne igraonice baletnoga studija Dječjega kazališta Branka Mihaljevića;
- nastup Mayumi Kamei, sopranistice zbora HRT-a iz Zagreba uz klavirsku pratnju Dejana Čačije iz Osijeka. |
|
 |
punisher Ukupno postova: 46 Spol:  Nebitno
|
Mega važna vijest. A ne valjda pisat o ubojstvima i podmetnutim bombama u gradu.
Kultura na prvom mjestu. Kako bi Bora Čorba rekao: Vi ste bečki kočijaši |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
imaš drugih stranica na kojima slobodno možeš čitati štogod te volja! |
|
|
|
|
 |
|
Ozbiljno? Fala na informaciji, seljačiću! |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Mega važna vijest. A ne valjda pisat o ubojstvima i podmetnutim bombama u gradu.
Kultura na prvom mjestu. Kako bi Bora Čorba rekao: Vi ste bečki kočijaši
|
Grad čine i njegova kultura i kulturni događaji u njemu.Ne samo crna kronika.Udruga za rad s mladima"Breza" osmišlja kvaliteno trošenje slobodnog vremena mladih,kako danas sutra ovaj grad nebi imao Dakiće,Nukiće i slične,nego kvalitetne stanovnike koji će biti ponos ovog grada.Osobno više volim pročitati ovakve vijesti. |
|
|
|
|
 |
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Čestitam... i slažem se u potpunosti... odavno sam želio u novinama pronaći stranicu s naslovom "Bijela kronika"... a ovo ide u tom smjeru...
 |
|
_________________ In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
-Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy |
|
|
 |
ela
|
Čestitam... i slažem se u potpunosti... odavno sam želio u novinama pronaći stranicu s naslovom "Bijela kronika"... a ovo ide u tom smjeru...
|
 |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
 |
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ponekad zaista ništa nije skriveno između redova, koliko god mi to tražili, pa čak i bili uvjereni da smo "to" i pronašli...
Cheer up  |
|
_________________ In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
-Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...čini mi se da dolaziš samo pljuvati po stvarima koje imaju predznak "kulturne", te smatram da ih ne razumiješ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
|
A ja smatram da si ti seljačina koja izradu svijeća i slične prosere za malograđane doživljava kao kulturu. |
|
|
|
|
 |
ela
|
BDW-ovo što si komentirao je kulturni događaj.
Navodi se kao manifestacija,a to je kulturni događaj,a tečajevi pravljenja svijeća su se održavali tjekom mjeseca prosinca,dakle neće se svijeće praviti u Centralu-na KULTURNOM DOGAĐAJU.Ako koncert nije kulturni događaj,neznam što bi to onda bilo. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
 |
ela
|
...čini mi se da dolaziš samo pljuvati po stvarima koje imaju predznak "kulturne", te smatram da ih ne razumiješ...
|
"GRAĐANIN"  |
|
|
|
|
 |
ela
|
Ponekad zaista ništa nije skriveno između redova, koliko god mi to tražili, pa čak i bili uvjereni da smo "to" i pronašli...
Cheer up
|
 -samo trenutno stanje,na ljudsku glupost. |
Zadnja promjena: ela; 20.12.2006. 10:12; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
sinoć je u centralu bilo odlično, a svijeće prekrasne. pretpostavljam da si bio tamo i zaključio kako ti se ne sviđa, pa zato komentiraš navedeni događaj.. |
|
|
|
|
 |
 |
|