Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 69879 Spol:  Nebitno
|
 Kao što smo već najavili, danas, 13. lipnja 2013. godine s početkom u 19.50 sati ponovno kreću redovite putničke linije iz Zračne luke Osijek.
Prvom ovosezonskom letu Croatia Airlinesa na liniji Osijek – Split nazočit će Ivica Vrkić, gradonačelnik Osijeka. Tom prigodom, gradonačelnik će razgovarati s direktorom Zračne luke, Domagojem Marinićem, o planovima razvoja ove međunarodne i regionalne zračne luke.
Planirano je i zajedničko obraćanje medijima povodom ovog događaja, važnog za kvalitetnu prometnu povezanost Osijeka s ostatkom Hrvatske.
Tekst: M.M./Osijek031.com
Najava031: Zračna luka Osijek: početak redovnih letova
Pročitajte i...
Od idućeg tjedna ponovno kreću avio linije za Zagreb, Split i Dubrovnik |
|
|
|
|
 |
maybe-tomorrow Ukupno postova: 17 Spol:  Žensko
|
Koliko je povratna karta? |
|
|
|
|
 |
Redakcija 031
Ukupno postova: 69879 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...a gradonačelnik će veselo mahnuti onom flourescentno-narančastom plastičnom duminom kako bi prazan aviončić za Split od 30 sjedala poletio u zalazak sunca....najs.....
...no, optimizam se budi ovim letovima, još da i kravice krenu, pa procvjetati će nam naše ZLO..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ma možeš imat i kravice, ribice, German, Ryan, popunjenost...ako vlast ne želi da ZLO posluje, onda niti neće (kao što smo dosada i vidjeli).
Nadajmo se da je nova vlast ipak drugačija. |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...pa i ja se nadam, iskreno, da neće ostati sve na letovima do ST i nazad..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
lega imaš kunu Ukupno postova: 225 Spol:  Muško
|
"E pur si muove!" |
|
_________________ ...jebala ga općina... |
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Ima li kakav let za Bizovac, po "popularnoj" cijeni? Može i manjim sportskim zrakoplovom? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
nemas manjih zrakoplova od ovih sto prometuju na relaciji osijek split...jedino cesna,al ovaj dvomotorac je teski uzas... |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
A ja mislio na rehabilitaciju zrakoplovom...  |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
Znanstveni novak Ukupno postova: 95 Spol:  Nebitno
|
Zlo i naopako.  |
|
|
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
nemas manjih zrakoplova od ovih sto prometuju na relaciji osijek split...jedino cesna,al ovaj dvomotorac je teski uzas...
|
Ne znam točno koji zrakoplov leti za Split, ali predpostavljam da je to Dash 8 koji ima 70-ak mjesta. Na njega su se ne tako davno žalile i stjuardese da je opasan i nesiguran, no ja uopće nemam loših iskustava s tim Dash-om. Letio sam nekoliko puta s njim od Zagreba do Splita i Dubrovnika i svi letovi su bili OK. |
|
|
|
|
 |
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ja sam isao prosle godine s njim od splita do os...ne znam da li je do pilota ali voznja je bila uzas a bas volim adrenalin hahha |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
 |
 |
|