Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Olimpija na korak do opstanka u 3.HNL Istok

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Boki-Os
Offline
Avatar

Ukupno postova: 52
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 30.05.2013. 11:14 
Naslov: Complicity Olimpija na korak do opstanka u 3.HNL Istok
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Po ubrzanom rasporedu pred nogometašima Slavonije bilo je predzadnje kolo 3.HNL Istok, gdje su na svom igralištu ugostili osječku Olimpiju koja je tražila slamku spasa u borbi za opstankom u trećeligaškom sazivu. Zahtijevna misija do boli,no kad gori pod petama sve su opcije u takvim utakmicama otvorene.

Tri kola prije kraja prvenstva Slavonija je već bila osigurala prvu poziciju te je s tim učinkom "prebacila" zacrtani plan prije početka natjecateljske sezone. Bit ćemo zadovoljni da budemo u gornjem dijelu tablice - tako je govorio predsjednik kluba ŠNK Slavonija , pred početak sezone.

Na izbornoj skupštini, u uvodu tekućeg mjeseca, izabran je novi /stari predsjednik ŠNK Slavonija, Mitar Obradović, koji je iznio smjernice za daljnji rad. Prioriteti su u vidu novog pomoćnog terena i jedno igralište s umjetnom travom površine 25 x 45 metara, gdje se može raditi trening u zimskim uvjetima,po mogućnosti da bude natkriveno radi cjelogodišnjeg rada . Kad bi se grad veličine Požege aktivno angažirao oko izgradnje nove dvorane vrijednim djelatnicima ŠNK Slavonija,sreći ne bi bilo kraja. Kamo sreće da im se planovi u konačnici i ostvare.

Na drugoj strani je osječka Olimpija koja obilježava 90.godišnjicu postanka kluba i možda kao nikad do sada nije se nalazila u nezavidnoj i grčevitoj borbi za opstankom unutar 3.HNL Istok. Teško je suvislo obrazložiti zbog čega je klub sa Zelenog polja dopustio sebi neugodnu i turbulentnu sezonu. Bezbroj je tu kako objektivnih tako i subjektivnih razloga, koji su doveli do sadašnje pozicije kluba velike nogometne tradicije. Po završetku sezone bit će prilike da pokušamo "razbistriti vode".

Okrenimo se mogućem raspletu....

Pet momčadi traže svoje bodove spasa


Kolo prije kraja u igri za ispadajuće pozicije imamo minimum pet klubova. Otok,NAŠK,Belišće,Olimpija i Mladost(C) momčadi su koje će "drhtati" do zadnjeg sudačkog zvižduka. Nekako u najgoroj poziciji je cernička Mladost, koja uz Marsoniju čini gostujuće sastave predstojećeg završnog kola,dok preostale ekipe igraju na svom igralištu,samim tim imaju barem psihološku prednost spram suparnika. Čini se da će najzanimljivije biti u Osijeku gdje Olimpija dočekuje upravo Mladost(C). Otok je domaćin Mladosti iz Antina, najučinkovitijem sastavu proljetnog dijela prvenstva 3.HNL Istok. Belišće kod kuće protiv Marsonije ima zahtjevnu zadaću u vidu novog trobodnog uzleta na ljestvici uspješnosti. U nezavidnoj poziciji je našički NAŠK koji spram požeške Slavonije mora barem remizirati, da bi bio posve siguran u opstanak bez utjecaja drugih rezultata na njihovu trećeligašku sudbinu. U konačnici čak šest ekipa moglo bi imati po 37 bodova na svom kontu. Onda je to viša matematika . Tu će se gledati međusobni odnosi. Ovako na prvu,bit će gusto i pred nama je zanimljiva nogometna završnica.

3. HNL-Istok, 29. kolo:


HNK Đakovo Croatia - NK "Otok" 6:1

NK "Mladost " /C/- NK "Oriolik" 5:2

NK "Slavonija" (P)- NK "Olimpija" 3:4

NK "Višnjevac" - NK "NAŠK" 1:4

NK "Lipik" -NK "BSK" 1:0

NK "Bedem" -NK "Slavija" 2:0

NK "Marsonia" -NK "Graničar" 0:3

NK "Mladost" - NK "Belišće" 2:0



DSC00604.JPG
 Opis:
 Veličina:  192.34 KB
 Pogledano:  257 put(a)

DSC00604.JPG



DSC00571.JPG
 Opis:
 Veličina:  172.81 KB
 Pogledano:  226 put(a)

DSC00571.JPG



DSC00576.JPG
 Opis:
 Veličina:  148.78 KB
 Pogledano:  242 put(a)

DSC00576.JPG



Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
 



 Skoči u forum: