Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Modne fotografije mlade Baranjke na izložbi u Beogradu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65931
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.04.2013. 14:09 
Naslov:  Modne fotografije mlade Baranjke na izložbi u Beogradu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Regionalno najveća javna izložba nove generacije modnih fotografa iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, organizirana u okviru projekta "New Wave", premijerno je otvorena 11. travnja u Supermarket concept store-u u Beogradu.

Od velikog broja prijavljenih radova odabrano je 11 fotografa koji su protekla tri mjeseca, uz vodstvo mentora projekta Miše Obradovića i kreativnog tima, realizirali 11 zadanih tema koje su inspirirane velikim filmskim ostvarenjima, književnim djelima, glazbom i životnim stilovima.

Nakon premijernog otvorenja u kojem će radovi ostati izloženi tjedan dana, slijedeća tri mjeseca, u razdoblju od travnja do lipnja, javni prijevoz biti će mjesto promocije novog vala mladih fotografa čiji su radovi izloženi u 22 vozila javnog prijevoza u Beogradu.

Ideja projekta zasnovana je na problemu nepostojanja razvijenog modnog tržišta u Srbiji i problemima s kojima su mladi kreativci suočeni, točnije nemogućnosti da njihov rad bude viđen dalje od kruga njihovih prijatelja na društvenim mrežama pa će tijekom tri mjeseca javni prostor postati mjesto promocije novog vala modnih stvaralaca. Ideja je da javni prostor dobije umjetnički ton i da nekoliko tisuća ljudi svakog dana na svom putu na posao ili kući dobije priliku uživati u jedinstvenoj izložbi na ovim prostorima.

Uz hrvatsku predstavnicu Dolores Juhas iz Osijeka, u izložbi sudjeluju Aida Hajdarević, Bojan Janjić, Danilo Anđus, Dragan Klem, Dušan Milenković, Kosta Đuraković, Marijana Gligić, Marko Arsić, Marko Prelić i Nemanja Knežević.






















Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: