Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Laburisti: 'Probudit ćemo uspavanu ljepoticu, moćnu Slavoniju!'

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
krvavi_perec

Ukupno postova: 84
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.03.2013. 13:37 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ono što se meni osobno sviđa kod gospodina Varge jest činjenica da je on poduzetnik, radi u firmi koja nije na državnoj sisi, nego čisto svojim znanjem i konstantnim ulaganjem u svoje obrazovanje (ne zaboravimo da čovjek ima 50 godina) radi na tome da si zaradi plaću (kao i njegove kolege naravno).
Ne treba zaboraviti da ima znanja i vještine koje su prepoznate u cijeloj Hrvatskoj i da je vrlo često rado viđen predavač u regiji, ne samo u HR.

Kad netko spomene Šišljagića, prva stvar na koju će SVI pomisliti je Branimir Glavaš/ratni zločinac/hdssb i ništa drugo.

Zaista bi i bilo vrijeme da napokon kročimo u to 21. stoljeće kako spada, a ne da se ova županija percipira kao županija puna seljaka i neradnika.
Da, druga smo županija po nezaposlenosti u Hrvatskoj (ako zanemarimo Zagreb zbog svoje veličine), odmah iza Splitsko-dalmatinske.
Osijek je najveći i jedini sveučilišni grad istočno od Zagreba sa preko 22.000 studenata svake godine, a nitko od njih ovdje nema budućnost jer nemaju člansku iskaznicu odgovarajuće stranke.

Ne znam jeste li svjesni da tajnice po ustanovama doslovno govore kandidatima da im džaba prijava na natječaj ako nisu u stranci? DOSLOVNO! Za svoje!

U Varginoj biografiji također piše da je otac 4 djece, djed i da udomljuje 1 dijete. To puno govori o njemu i njegovoj obitelji, pored svoje 4 djece, dati sebe i odgajati još 1 dijete koje nije imalo sreće biti sa svojim biološkim roditeljima.
Meni je to plus ko kuća!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
milo_moje
Ukupno postova: 2875
Spol: Muško Muško
Post Postano: 22.03.2013. 15:45 
Naslov:  

Ma Varga je odličan kandidat, samo što smo mi kao narod ispolitizirani i skloni lažovima i manipulantima koji svojim varkama osiguravaju sebi i svojima udobnu fotelju idućih nekoliko godina. Bili bismo presretni da osoba kao Varga pobijedi na izborima, da vodi županiju kao uspješan poduzetnik te da posredstvom svojih što osobnih ili poslovnih poznanstava dovede u županiju uspješna poduzeća iz okružja.

Zadnja promjena: milo_moje; 22.03.2013. 19:53; ukupno mijenjano 1 put.

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 22.03.2013. 17:38 
Naslov:  

milo_moje je napisao/la :
Ma Varga je odličan kandidat, samo što smo mi kao narod ispolitizirani i skloni lažovima i manipulantima koji svojim varkama osiguravaju sebi i svojima udobnu fotelju idućih nekoliko godina. Bili bismo presretni da osoba kao Varga pobijedi na izborima, da vodi grad kao uspješan poduzetnik te da posredstvom svojih što osobnih ili poslovnih poznanstava dovede u grad uspješna poduzeća iz okružja.

ne znam samo kako bi Varga kao župan mogao "voditi grad"... osijek031.com smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
milo_moje
Post Postano: 22.03.2013. 20:06 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la:
milo_moje je napisao/la :
...

ne znam samo kako bi Varga kao župan mogao "voditi grad"... osijek031.com smile

Hvala na ispravku netočnog navoda, ali moje skromno mišljenje je samo da nam treba više ljudi kao što je Varga, kako u upravi grada tako i županije.

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 22.03.2013. 23:57 
Naslov:  

aston martin je napisao/la:
Volio bih pročitati mišljenje W. M. Felta (sorry ako sam pogiješio) o ovoj temi.

Mišljenje je slijedeće: Miroslav Varga uvjerljivo je najbolji kandidat za župana, i kako stvari stoje, sigurno će dobiti moj glas. Kako je za lokalnu razinu nevažna politička platforma stranke čiji je kandidat, oprostit ću mu i činjenicu da se radi o Lesarovcima.

No, s obzirom da je Osijek dramatično nazadovao zadnjih dvadesetak godina, i da se obrazovano stanovništvo odseljava, bit će potreban puno veći angažman da Miroslav Varga ugleda drugi krug. Naime, Miroslav Varga je nov čovjek u politici, uspio je u privatnom poslu, nije opterećen aferama, i na prvi pogled, u normalnoj bi državi i županiji dobio puno glasova. U ovoj propaloj županiji pak caruju ratni profiteri, i sve nabrojane kvalitete ovdje su beznačajne. U Osijeku i okolici gleda se tko je u partiji, a tko nije. Ovdje se ne živi u realnom svijetu, nego partija sama stvara svoj svijet, i pritom se služi vlastitim medijima (Hdssb tako zaokružuje priču, Glas Slavonije, Stv, Slavonski radio, da bi sada krenuli i s nekakvim opskurnim internet portalima - kako se radi o neškolovanim i neobrazovanim ljudima, nazvali su portal istim nazivom propalog Pukanićevog projekta, samo nam ovdje pokušajavu podvaliti nastavak -eu, kao da smo zaboravili da ta stranka ratnog zločinca nije glasala za eu). Ovdje ljude baš briga što je netko uspio u privatnom biznisu, jer ovdje je cilj uhvatiti povlaštenu mirovinu ili siguran posao u javnom sektoru, pa se partiji služi vjerno poput pseta. Za uspjeh Miroslava Varge bit će potrebno zagrijati džonove cipela, jer internet komunikacija nije dovoljna (ovdje većina glasača, s obzirom na dob i naobrazbu, ni ne zna koristiti internet, pa ne ide Bubi plesati s babama po domovima umirovljenika zato što to voli, valjda).

tyler_durden

Ukupno postova: 295
Post Postano: 23.03.2013. 12:14 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la :
Volio bih pročitati mišljenje W. M. Felta (sorry ako sam pogiješio) o ovoj temi.

Mišljenje je slijedeće: Miroslav Varga uvjerljivo je najbolji kandidat za župana, i kako stvari stoje, sigurno će dobiti moj glas. Kako je za lokalnu razinu nevažna politička platforma stranke čiji je kandidat, oprostit ću mu i činjenicu da se radi o Lesarovcima.

No, s obzirom da je Osijek dramatično nazadovao zadnjih dvadesetak godina, i da se obrazovano stanovništvo odseljava, bit će potreban puno veći angažman da Miroslav Varga ugleda drugi krug. Naime, Miroslav Varga je nov čovjek u politici, uspio je u privatnom poslu, nije opterećen aferama, i na prvi pogled, u normalnoj bi državi i županiji dobio puno glasova. U ovoj propaloj županiji pak caruju ratni profiteri, i sve nabrojane kvalitete ovdje su beznačajne. U Osijeku i okolici gleda se tko je u partiji, a tko nije. Ovdje se ne živi u realnom svijetu, nego partija sama stvara svoj svijet, i pritom se služi vlastitim medijima (Hdssb tako zaokružuje priču, Glas Slavonije, Stv, Slavonski radio, da bi sada krenuli i s nekakvim opskurnim internet portalima - kako se radi o neškolovanim i neobrazovanim ljudima, nazvali su portal istim nazivom propalog Pukanićevog projekta, samo nam ovdje pokušajavu podvaliti nastavak -eu, kao da smo zaboravili da ta stranka ratnog zločinca nije glasala za eu). Ovdje ljude baš briga što je netko uspio u privatnom biznisu, jer ovdje je cilj uhvatiti povlaštenu mirovinu ili siguran posao u javnom sektoru, pa se partiji služi vjerno poput pseta. Za uspjeh Miroslava Varge bit će potrebno zagrijati džonove cipela, jer internet komunikacija nije dovoljna (ovdje većina glasača, s obzirom na dob i naobrazbu, ni ne zna koristiti internet, pa ne ide Bubi plesati s babama po domovima umirovljenika zato što to voli, valjda).

Neškolovani i neobrazovani??? Upoznao si te ljude? Ili po običaju pričaš gluposti? Mislim da je ovo drugo... Mržnja čini čuda. Very Happy
Najbolje bi bilo da ti ovakav inteligentan i školovan pokreneš neki svoj portal. Cool

krvavi_perec

Ukupno postova: 84
Post Postano: 23.03.2013. 12:57 
Naslov:  

tyler_durden je napisao/la:

Neškolovani i neobrazovani??? Upoznao si te ljude? Ili po običaju pričaš gluposti? Mislim da je ovo drugo... Mržnja čini čuda. Very Happy
Najbolje bi bilo da ti ovakav inteligentan i školovan pokreneš neki svoj portal. Cool

U yebate!
Da, diploma je siguran znak inteligencije i obrazovanja.
Sad bi se Bill Gates dobro nasmijao.

A pokrenut portal, u yebate opet.
2/3 članaka/vijesti ukradeni od Glasa Slavonije i drugih portala, a ostatak su debilne fotke iz birtija i razno raznih događaja.

chaknoris

Ukupno postova: 591
Post Postano: 23.03.2013. 14:09 
Naslov:  

krvavi_perec je napisao/la:

U yebate!
Da, diploma je siguran znak inteligencije i obrazovanja.
Sad bi se Bill Gates dobro nasmijao.

A pokrenut portal, u yebate opet.
2/3 članaka/vijesti ukradeni od Glasa Slavonije i drugih portala, a ostatak su debilne fotke iz birtija i razno raznih događaja.

Svi portali su takvi, copy-paste, ne vjerujem da je nekome isplativo imati vlastite novinare u današnje vrijeme.

On topic.
Ima gdje ankete, kako stoje laburisti?

milo_moje
Post Postano: 23.03.2013. 17:13 
Naslov:  

chaknoris je napisao/la:
On topic.
Ima gdje ankete, kako stoje laburisti?

Stoje, ni gore ni dolje (po rejtingu).

aston martin

Ukupno postova: 24
Post Postano: 25.03.2013. 17:29 
Naslov:  Zahvala

Hvala na mišljenju. Jedino me zanima što je toliko loše u "Lesarovcima". Znaš nekoga ili?

zen031
Ukupno postova: 1236
Post Postano: 25.03.2013. 19:21 
Naslov:  

Kako da ne, Felt ti zna sve i u sve se razumije.

cavino
Ukupno postova: 202
Post Postano: 29.03.2013. 11:38 
Naslov:  

simo031 je napisao/la:
     Gospodin Varga je po dolasku iz Zagreba, jedno vrijeme radio u osječkom GPP-u, na mjestu voditelja održavanja autobusnog prometa. Pokazao kompetentnost, stručnost i izvrsnu komunikaciju sa uposlenima. Sve u svemu, vrhunski stručnjak, velikih potencijala.
zamisli kompetentnosti ..voditelj busnog prometa..

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 29.03.2013. 11:54 
Naslov:  

Hvala na mišljenju. Jedino me zanima što je toliko loše u "Lesarovcima". Znaš nekoga ili?

Pišem o političkoj platformi, a to nema veze s time tko koga poznaje, ili ne poznaje. Lesara poznajem iz javno dostupnih informacija, i to mi je sasvim dovoljno. Kod lokalnih izbora, gradskih i županijskih, ta politička platforma mi ne smeta. Osim toga, Miroslav Varga, kao uvjerljivo najbolji kandidat za župana, ionako realno ne pripada u laburiste (pa i ovdje je napisao da će mu prvi potez biti rezanje nepotrebno zaposlenih stranačkih vojaka u Županiji, a to svakako nije program laburista). Ono što bih ja volio vidjeti od svih kandidata su ljudi kojima će se okružiti, tim, jer to je ponekad važnije od osobe koja je na čelu. Nisam vidio tim od bilo kojeg kandidata, što za grad, što za županiju. Ako netko od njih misli da će se glasati samo da bi se smjenilo Hdssb, e to se vara, ta su vremena prošla. i narod je valjda shvatio da glasanje "protiv" loše završi.

Kad već pričamo o laburistima, evo kopiram jedan post sa nekog drugog foruma, nekog drugog forumaša, tj. kradem taj post, jer je tako lakše, umjesto da radiš sam neka radi netko drugi (laburistički iskreno).

"A što se tiče popularnosti laburista njima u prilog ide to što imaju najaču marketinšku kampanju od kada postoji hrvatska država,njima je i bolje da što manje govore i da se pojavljuju u medijima a paradoks je u tome da oni koji rade na dnevnoj bazi tu marketinšku kampanju ustvari i ne razumiju da rade u korist laburista.To je ona priča o neandertalcima?Sinoć je recimo goran rotim napravio dobar prilog o sloveniji gdje je sa pravom konstatirao da je slovenija baštinila državni kapitalizam što je dijametralno suprotno onome što zagovaraju neoliberalisti ali jedna lasta ne čini proljeće jer npr neki drugi novinari nas već par godina dnevno uvjeravaju da je za sve u hrvatskoj i sloveniji kriv neoliberalizam što graniči sa zdravim razumom ali kao takvo prolazi.Takvih i sličnih konstatacija i prikazivanja stvarnosti dnevno imamo koliko god hoćemo i tu najviše profitiraju laburisti,oni samo trebaju moliti boga da se ne dočepaju vlasti,to im je sigurna garancija da će trajati…Sve je danas moguće?Svi smo mi dragutin lesar,lesar je ustvari personifikacija života kakav mi relativno većinski želimo,samo se još nismo okuražili dati mu vlast u ruke a ja mislim da i on potajno moli boga da se to ne dogodi…

Komodnija je pozicija sanjati,pljuvati i dnevno kritizirati sve i svakoga i zastupati “pravdu i pravičnost” jer tako jedino ideja postaje besmrtna,dolazakom na vlast stranaka takvog ideološkog profila značilo bi da je ta ideja koju oni zastupaju umrla a sa time i njihove stranke…Vidjeli ste grčku priču?Što grci u drugom krugu nisu tsiprasu(syrizi) dali podršku a po anketama je danas opet najpopularnji političar u grčkoj,kao lesar u hrvatskoj,tj odmah iza predsjednika josipovića…Za nas bi bilo jako dobro da je tsipras uzeo vlast u grčkoj,tada bi shvatili da djed mraz ne postoji,već da nas čeka teška borba za svoje mjesto pod suncem da ne ostanemo zauvijek u teškoj hladovini…A sve te priče o angeli merkl i neoliberalnom pristupu su priče za malu djecu,svi zaboravljaju da su u njemačkoj prosječne plaće cca 1600 eura a u luksemburgu cca 3000 eura i da je do jučer grk živio tri puta bolje od tog istog nijemca,nijemac danas traži samo da se zemlje pokrivaju dekom koliku imaju a ne tuđom i zato ih mrzi pola europe?Prenesite to u svoje privatne živote pa ćete jako brzo shvatiti o kakvom se kolektivnom ludilu tu radi?Pričao sam prošle godine sa jednim nijemcom bivšim zastupnikom u bundestagu i on ne može vjerovati kakve teme su nametnuli određeni krugovi u eu i nitko ne govori o njemačkoj žrtvi nižeg standarda od ostalih u eu u korist dugoročne održive konkurentnosti njemačkog gospodarstva naspram nadolazećih gospodarstava sa istoka.O tome danas nećete čuti niti jedne riječi,svi samo pričaju “o mjerama štednje”,”valjda bi nijemac trebao i dalje raditi za 1600 eura a grk na željeznici za 5000 eura?To bi socijalistima bilo više nego prihvatljivo?Zato oni stalno i govore o “stečenim pravima”,u prijevodu na hrvatski to su ona prava koja nam “valjda” rođenjem pripadaju i to je baza sa koje mi trebamo ići ka gore a ne dolje?To je minimum na koji mi pristajemo?Možda je to moguće i održivo?Meni nije?Ali tko sam ja da o tome govorim i možda sam u krivu?Živi bili pa vidjeli?Možda djed mraz stvarno postoji?Bumo videli?"

simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 29.03.2013. 17:33 
Naslov:  

cavino je napisao/la:
simo031 je napisao/la:
     Gospodin Varga je po dolasku iz Zagreba, jedno vrijeme radio u osječkom GPP-u, na mjestu voditelja održavanja autobusnog prometa. Pokazao kompetentnost, stručnost i izvrsnu komunikaciju sa uposlenima. Sve u svemu, vrhunski stručnjak, velikih potencijala.

Čitaj ponovo, ovog puta sa razumijevanjem.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korina

Ukupno postova: 416
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 29.03.2013. 19:10 
Naslov:  

cavino je napisao/la:
simo031 je napisao/la:

E budale.
Gospodin Varga je radio i u Županiji kao pročelnik.
I više nego kompetentan.

Skoči u forum: