U suradnji sa Mladeži HDZ-a u četvrtak, 18. travnja 2013. godine, Bastion vas poziva na koncert "kralja dijaspore" Mate Bulića. Uz mnoštvo starih hitova imat ćemo prilike poslušati i neke novije sa zadnjeg albuma "Domu mom".
Rezervacije stolova moguće je obaviti pozivom na broj mobitela: 099 - 705 - 5859 Cijena karata u pretprodaji u razdoblju od 11.03. do 17.04. iznsoi 20 kuna, a za galeriju 30 kuna. Na dan koncerta cijena ulaza iznosi 30 kuna dok će na galeriji iznositi 40 kuna.
Broj karata je ograničen, a više informacija o pretprodajnim mjestima slijedi...
Nagradna igra
Portal Osijek031.com poklanja 5x1 ulaznicu za koncert Mate Bulića vjernim korisnicima portala.
Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2] u Facebook komentar par centimetara ispod upišite "Osijek031.com vodi me na koncert Mate Bulića!"
Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Maja Špoljarić
Matej Škoro
Filip Štuc
Tihana Tomić
Andreja Matasović
Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!
Dobitnicima čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!
Zadnja promjena: Redakcija 031; 19.04.2013. 10:33; ukupno mijenjano 4 put/a.
Nakon Folk hita godine, opet folk. U što se to ovaj grad pretvara?
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
simo031 je napisao/la:
Nakon Folk hita godine, opet folk. U što se to ovaj grad pretvara?
kak misliš u cega se pretvara....??
vjerujem kako si želio pitati...u cega se pretvorio ?
Jesi li siguran da je proces gotov?
Opet hateanje jebo vas patak! Pustite ljude neka se vesele...
Sta vas briga ko dolazi u Osijek kad i tako i tako necete biti tamo. A pogotovo sto nije financirano iz gradskog proracuna, nego je privatna organizacija.
I sad opet nije dobro, a u zadnje vrijeme u Osijeku barem 2 odlicna ili dobra koncerta mjesecno.
I ko ce se od vas kladit sa mnom da ce Medium ovaj petak na Letu 3 i iduci petak na Van Goghu biti rasprodan i pun do jaja, a na Mati Bulicu ce biti 200-300 ljudi max?
Dino8090 je napisao/la:
Opet hateanje jebo vas patak! Pustite ljude neka se vesele...
Sta vas briga ko dolazi u Osijek kad i tako i tako necete biti tamo. A pogotovo sto nije financirano iz gradskog proracuna, nego je privatna organizacija.
I sad opet nije dobro, a u zadnje vrijeme u Osijeku barem 2 odlicna ili dobra koncerta mjesecno.
I ko ce se od vas kladit sa mnom da ce Medium ovaj petak na Letu 3 i iduci petak na Van Goghu biti rasprodan i pun do jaja, a na Mati Bulicu ce biti 200-300 ljudi max?
Ma nek' se mladež HDZ-a veseli, nije hejt. Samo mi se malo bljucka od tog kamenjarskog folka.
mapatil je napisao/la:
Neuke seljacine, Mate je car!
Da bog, da ti u svatovima pjevo'.
A je ova današnja mladez nezahvalna !
Čovjek je jedan od najboljih pjevača,ima super pjesme i umjesto da budete sretni sto vam je MHDZ stavila sasvim pristupačne cijene vi ni s time niste zadovoljni !
I netko reče folk hit...?????
pa ovi iz MHDZ-a nisu normalni svaki put sve bolje i bolje događaje rade, di su vam svi ovi HDSSB-ovci koji drže forume i online stranice, nisu napravili ništa, ne sjećam se ni jedne akcije koju su proveli... svakodnevno se šetam gradom i vidim da HDZ nešto radi, neki dan kupujem na tržnici kad ono njihov kandidat spustio se među ljude i zajebava se sa njima, svaka čast. Bubalo kad dođe na pijacu ne želi čovjeku ruku stisnuti,toliko o tome kakav je gradonačelnik i čovjek.
Svaka čast mladeži HDZ-a radite odličan posao iz dana u dan me sve više iznenađujete i ostavljate bez teksta vi ste najača snaga ovoga grada kojeg su pojedinci doveli na koljena na stup srama vi ste svjetlost na kraju tunela za ovaj grad samo tako nastavite i veliki Mate Bulić vam daje potporu odazvati ću se koncertu rado sa prijateljima i volio bih upoznati mladež HDZ-a i njegovo vodstvo ako je to ikako moguće.
Mladež i ostatak hdssb-a nikad ništa za ovaj grad nije napravila oni mogu organizirati koncert za svoga gazdu u Tomislavgradu a sad više neće moći ni to ja se ne sjećam nijedne akcije da su imali zapravo sjećam se dijelili su čvarke na sjenjaku pred robnom kućom sigurno ne svojim novcem jer njima je slogan Za svoje đepove tako da ne vjerujem da su posegnuli u te iste đepove troše gradski novac za svoju promociju sramota umjesto da otvore radna mjesta oni se njima rugaju nemate posao pa dođite dijelimo čvarke mi smo vaši spasitelji pa dokad ćete se inatit narodu izrugivati vi ste jedni lažovi,kleptomani zato će te i sada i poslije izbora ostati sami.Svaka čast mladeži Hdz-a na akcijama pratim vas na vašoj stranici i volio bi se priključiti jer vidim da mijenjate grad na bolje.Pozdrav