Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HDSSB i njihovo upiranje prstom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Korina
Offline
Avatar

Ukupno postova: 416
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.02.2013. 15:03 
Naslov:  HDSSB i njihovo upiranje prstom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

http://www.hdssb.hr/index.php/153-naslovnica/3631-hdssb-kriminal-hajdukoviceva-brata-borisa-prikriven-uz-pomoc-koalicijske-sdp-ovske-vlasti

HDSSB: Kriminal Hajdukovićeva brata Borisa, prikriven uz pomoć koalicijske SDP-ovske vlasti!

Povodom ponovljene konferencije za novinare SDP-ova „SKOJ-evca“ Domagoja Hajdukovića, Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje izdaje:

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Saborski zastupnik SDP-a i „crveni“ kandidat za osječko-baranjskog župana, Domagoj Hajduković, nastavljajući provoditi svoju predizbornu kampanju po već iskušanim komunističkim metodama da „sto i jedan puta ponovljena laž postaje istina“iznio je i današnjim javnim nastupom, ponovno više laži,

ali i svojim smušenim pokušajem prešućivanja javnosti nepoznatih činjenica, bezuspješno je pokušavao dobiti na svojoj, (ne)uvjerljivosti.Hajduković je svojim obraćanjem javnosti u maniri mladoga partijaša preteče svoje Partije-SKJ pokušao ponovno oblatiti župana Osječko-baranjske županije dr. Vladimira Šišljagića, optužujući ga za nezakonito zapošljavanje. Hajduković namjerno izostvalja nepobitnu činjenicu da je ovaj događaj, za koji sve više postaje jasno da je politički pokrenut, datira još iz 2009. godine kada je gospodin Maksimović obnašao dužnost predsjednika Županijske skupštine ispred Hajdukovićevog SDP-a.

Znajući da se kao saborski zastupnik, po uzoru na svog nekadašnjeg saborskog kolegu Željka Jovanovića, za izgovorene laži i klevete od kaznenog progona može skrivati iza saborskog imuniteta, Hajduković u maniri nekadašnjeg polaznika „kumrovačke školi“ laži i obmana, nastavlja ponavljati već izgovorene laži, a koje se odnose na nepostojeće rodbinske odnose direktora Zavoda za javno zdravstvo, gospodina Zlatka Pandžića sa generalom Glavašem. Hajduković bezočno laže i vrijeđa i druge članove obitelji hrvatskog generala Branimira Glavaša, ali to nas ne iznenađuje jer cijela ideologija na kojoj se temelji rad njegove Partije i njega osobno su, jeftina demagogija, laž i samo laž.
Kada se već bavite članovima bliže obitelji generala Glavaša, bilo bi interesantno da Hajduković progovori o svom članu bliske obitelji, a to je njegov brat Boris Hajduković. Naime, osječkoj i hrvatskoj javnosti bilo bi vrlo interesantno saznati nešto o „gospodarskim“ aktivnostima Hajdukovićeva brata Borisa. Dijelimo sa njime mišljenje da se prijatelji biraju, ali rođaci ne, ali zato prije čitanja lekcija drugima, neka Hajduković očisti „smeće“ pred svojim vratima. Budući to ne želi i da bježi od toga poput „vraga od tamjana“ i skriva svoju blisku krvnu povezanosti sa Borisom Hajdukovićem, HDSSB će podsjetiti na neke nepobitne činjenice koje će „moralni“ lik Domagoja Hajdukovića javnosti prikazati u nešto drukčijem svjetlu.
Boris Hajduković, inače brat današnje SDP-ove „uzdanice“ Domagoja Hajdukovića bio je član Uprave „ISTINA“d.d., s ovlastima direktora tvrtke registrirane za novinske djelatnosti od 1999. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Nadzornog odbora tadašnjeg dogradonačelnika Grada Osijeka Zlatka Benašića (HSLS).
ISTINA d.d. osnovana je 15.02.1999. godine u 100% vlasništvu Grada Osijeka preko Poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o. Temeljni kapital pri osnivanju: 200,000.00 kn, a od l 0.09.1999. temeljni kapital iznosio je 380,000.00 kn
Zadnji dostupni račun dobiti i gubitka je od 2000. godine iz kojeg je razvidno da je tvrtka ostvarila gubitak u iznosu od 1,438,051.36 u 2000. godini, kao i gubitak od 2,605,034.59 kn u 1999. godini.

Dakle, za vrijeme rukovođenja tvrtkom Istina d.d. Boris Hajduković je svojim neracionalnim upravljanjem i rasipničkim trošenjem proračunskih sredstava stvorio enorman gubitak od 4.043.085,95kn proračunskog novca građana grada Osijeka.

Nikada nikakav istražni ili sudski postupak nije vođen protiv brata Domagoja Hajdukovića, Borisa kao direktora „ISTINE“ d.d. niti protiv Nadzornog odbora tvrtke. Zašto nije vođen potpuno je jasno. SDP-ovska koalicijska vlast kao i politički instrumentaliziran MUP i DORH su jednostavno te stvari sakrili i po političkim nalogom nisu željeli procesuirati nikoga od odgovornih, jer su tada državnu vlast činili SDP-HNS-HSLS-HSS….i još neke strančice poznate pod čuvenim nazivom vladajuće „šestorke“, tako da su tadašnji državni represivni organi taj lijevo-liberalni kriminal „gurnuli pod tepih“ i dotjerali do zastare. Rezultat toga je nekažnjena pljačka proračunskog novca građana na slučaju „ISTINE“ d.d. za čije je poslovanje bio odgovoran brat Domagoja Hajdukovića, Boris Hajduković.

No, o detaljima pokrepljenim svim dokumentima iz slučaja „ISTINA“d.d. pod vodstvom brata Domagoja Hajdukovića, drugom prilikom. HDSSB navodi ovaj primjer kako bi javnost neovisno mogla donijeti zaključak o tome je li je nepotizmom i nesposobnošću kronično oboljela i boluje obitelj Hajduković i SDP, ili obitelji nekih drugih prezimena koje se vežu uz HDSSB kao vladajuću lokalnu opciju, a koja su u funkciji predizborne kampanje ovih dana meta prljavih političkih napada.

I konačno iako je SDP-ov jurišnik održao već dvije press koferencije iznoseći laži u pokušaju blaćenja HDSSB-a, Hajduković nam nije odgovorio na pitanje i naše traženje da upozna hrvatsku javnost, kako je na osnovu i kojeg raspisanog natječaja dobio radno mjesto i to odmah rukovodeće u gradskoj tvrtki „Osječki sajam“ d.o.o., kao i našim traženjem da javnost izvijesti o „uspješnosti“ svoga rukovođenja tom gradskom tvrtkom. Budući je izbjegao odgovoriti na to pitanje, HDSSB će upoznati osječku i hrvatsku javnost, kako se Domagoj Hajduković „dočepao“ radnog mjesta direktora „Osječkog-sajma“

Na radno mjesto direktora Osječkog sajma Domagoj Hajduković je došao bez raspisanog natječaja 8. svibnja 2008. godine za vrijeme neprincipjelne koalicije HSP-a, SDP-a, i HDZ-a. Tada ste iz Sanader-Borzan-Đapićevog “crnog šešira“ izvučeni poput „mačka u vreći“ i postavljeni na rukovodeće radno mjesto kojem niste dorasli. A da tom poslu uistinu, poput vašeg brata Borisa Hajdukovića niste dorasli, govori i činjenica da ste gradsku tvrtku „Osječki sajam“ preuzeli kao tvrtku koja pozitivno posluje i na računu ste u trenutku preuzimanja zatekli 128.011,12 kuna, da bi svojim rukovođenjem u godini prije vaše smjene 2009. gradsku tvrtku gurnuli u gubitak u visini, od 54.415,39 kuna. Dolaskom HDSSB.a na vlast poslije izbora u lipnju 2009. godine, gradsku tvrtku „Osječki sajam“ ste gurnuli u dubiozu, prije nego vas je HDSSB kao neuspješnog direktora razriješio 18.siječnja 2010. AHDSSB Vas je stvarno morao razriješiti jer ste se uistinu potvrdili kao pravi pravcati „mačak u vreći“, a ne mladi perspektivni menadžer kakvim se danas kandidaturom za SDP-ova župana, želite prikazati javnosti.

Na kraju, ispričavamo Vam se što smo citirajući vašeg stranačkog kolegu gospodina Zlatka Komadinu za Vas upotrebili netočan naziva kada smo Vas nazvali SDP-ovskim „balavcem“. Ne, gospodin Komadina uistinu nije za Vas upotrijebio termin „balavac“, već puno slikovitiju riječ, a to je SDP-ovski „slinavac“. I još nešto, već sama činjenica da na Hajdukovićevo blebetanje usmjereno sa ciljem da na sebe pokuša privući pažnju javnosti nije i neće izazvati reakciju vodstva HDSSB-a dovoljno govori sama za sebe. Naime i suhoparni odgovor HDSSB-ova administrativnog ureda za kontakte javnosti, dovoljno govori samo za sebe. Hajduković nije osoba niti politički takmac koji zaslužuje pozornost i reakciju predsjednika HDSSB-a, dr. Vladimira Šišljagića.

U Osijeku, 18. veljače 2013.

GLASNOGOVORNIK HDSSB-a

Karlo Šatvar, dipl.iur.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ova stranka misli da su ljudi ovce. Na stranu Hajduković i kako je on došao na mjesto direktora Osječkog sajma.
SVI, ali SVI dolaze na isti način!

Dragi HDSSB, kako je poslije izbora na mjesto direktora Zavoda za stanovanje došao Darijan Rudan? Gle čuda, član HDSSBa i sin Stjepana Rudana, nedavno smijenjenog ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo OBŽ pod optužbom trošenja enormne količine novca samo na hranu i piće da bi ga samo strpali na drugo mjesto u Unikom kojim upravlja Glavašev brat.
Na čelo Sportskih objekata ste stavili Zvonka Ibriksa isto svog člana, nakon što je jedno vrijeme na čelu bio isto vaš čovjek Vladimir Zečević (mladac odjednom nestao), da bi voditelj Dvorane Gradski vrt bio Oto Živčić. Opa zar i Zrinka Pandžić (ona koja je Matkoviću zabila nož u leđa) ne radi tamo?
Nadalje Ivona Tevelly je ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta koja je bila predsjednica Mladeži HDSSba.
Što se Osječkog sajma tiče nakon izbora (i smjene Hajdukovića) direktorica je postala Ines Teskera koju ste potom prebacili na STV, a STVovog direktora Sašu Uranjeka (isto vaš) prebacili na njeno mjesto da bi ga poslije ustoličili kao direktora Turističke zajednice Osijek, a Osječki sajam je preuzeo vaš čovjek Hrvoje Kralj.

Ovo je samo sitnica od onoga što je HDSSB napravio u ovom gradu i što se može na netu naći.
Dakle FUJ!
osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
tyler_durden
Offline
Avatar

Ukupno postova: 295
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.02.2013. 16:17 
Naslov:  Re: HDSSB i njihovo upiranje prstom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

A koga je hdssb trebao zaposliti? Sdp-ovce, hdz-ovce???
Tko dobije izbore bira direktore, sa politikom dodjes, sa politikom ces i otici.
Samo mi nemoj sad poceti sa floskulama da se trebaju zaposliti strucni ljudi... naravno da se trebaju, ali dok god postoje politicke stranke to se nece dogoditi. Sdp ce kadrovirati svoje, hdz svoje, hdssb svoje... nastavi niz.
Zato mi je poprilicno licemjerno sto su se svi kao hijene udruzilili (hdz,sdp???) i napadaju jednu stranku zbog neceg sto svi rade.

Ne mogu nigdje naci demant sdp-a tj. Hajdukovica za tih 4000000 kn... jel to stvarno istina?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zumbul aga
Offline
Avatar

Ukupno postova: 56
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 19.02.2013. 16:23 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

tako je ba i u nas@

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
HDSSB-L
Offline
Ukupno postova: 100
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 19.02.2013. 16:29 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

tyler_durden je napisao/la: ›
A koga je hdssb trebao zaposliti? Sdp-ovce, hdz-ovce???
Tko dobije izbore bira direktore, sa politikom dodjes, sa politikom ces i otici.
Samo mi nemoj sad poceti sa floskulama da se trebaju zaposliti strucni ljudi... naravno da se trebaju, ali dok god postoje politicke stranke to se nece dogoditi. Sdp ce kadrovirati svoje, hdz svoje, hdssb svoje... nastavi niz.
Zato mi je poprilicno licemjerno sto su se svi kao hijene udruzilili (hdz,sdp???) i napadaju jednu stranku zbog neceg sto svi rade.

Ne mogu nigdje naci demant sdp-a tj. Hajdukovica za tih 4000000 kn... jel to stvarno istina?


Joooooooj...voda u ušima, pa se branimo na sve naćine!

Jedno je direktore zapošljavati koji direktno odgovaraju gradu, a jedno zaposljavanje čistačica, pravnika itd s namještenim natječajima. E TO SE U HRVATSKOM JEZIKU ZOVE "NEPOTIZAM"!!!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Sharon
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1469
Lokacija: Osijek
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.02.2013. 16:39 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Najjači argument u osječkim političkim raspravama je: "Pa, i oni su!".
A, što je najgore - i jesu.
Otud ova famozna oporbena osječka omerta (u svim daljim tekstovima zvat ću je "trostruko O", ili "OOO").

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Korina
Offline
Avatar

Ukupno postova: 416
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.02.2013. 19:03 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

tyler_durden je napisao/la: ›
A koga je hdssb trebao zaposliti? Sdp-ovce, hdz-ovce???
Tko dobije izbore bira direktore, sa politikom dodjes, sa politikom ces i otici.
Samo mi nemoj sad poceti sa floskulama da se trebaju zaposliti strucni ljudi... naravno da se trebaju, ali dok god postoje politicke stranke to se nece dogoditi. Sdp ce kadrovirati svoje, hdz svoje, hdssb svoje... nastavi niz.
Zato mi je poprilicno licemjerno sto su se svi kao hijene udruzilili (hdz,sdp???) i napadaju jednu stranku zbog neceg sto svi rade.

Ne mogu nigdje naci demant sdp-a tj. Hajdukovica za tih 4000000 kn... jel to stvarno istina?


A što sam ja napisala?
"SVI, ali SVI dolaze na isti način! "
Čitaj malo pažljivije.

Poanta je u tome da idu kenjat protiv nekoga s nečim što oni sami isto rade zadnje 4 godine!

_________________
dobro, gdje je taj kulen? osijek031.com smile
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
milo_moje
Offline
Ukupno postova: 2875
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.02.2013. 19:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jel zna netko koja stranka pobjeđuje u svibnju,oću i ja bit DIREKTOR

_________________
Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tunica
Offline
Ukupno postova: 4
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 20.02.2013. 8:24 
Naslov:  Re: HDSSB i njihovo upiranje prstom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svi su se udružili i jedino što znaju je napadati i "pljuvati" po drugima jer su svjesni da nemaju šanse!! A šanse i ne trebaju imati jer da su znali napraviti nešto drugo- pametno sada bi oni bili na vlasti!!! Sjetite se njihovih vladavina, oni kao nisu zapošljavali svoje ljude, smiješno, a HDSSB se bar pokušava boriti za nas i ne dopušta da nas gaze!!! Samo tako naprijed!!!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
simo031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 6329
Lokacija: Ludoland
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.02.2013. 8:29 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

milo_moje je napisao/la: ›
Jel zna netko koja stranka pobjeđuje u svibnju,oću i ja bit DIREKTOR

Ona koja ne izgubi, vjerojatno će i pobijediti.

_________________
http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Korina
Offline
Avatar

Ukupno postova: 416
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 20.02.2013. 8:46 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Najjače mi je kad se HDSSB na čelu s Ribićem (RRA) ide hvalisat po medijima kako su ONI (Osječko-baranjska županija!) izvukli najviše novaca iz pretpristupnih fondova EU!
Niste vi ništa, već ljudi koji pišu i provode te projekte, a to su većinom udruge, razne institucije i privatni poduzetnici.
Vi ste SUDJELOVALI u provedbi nekoliko projekata ili ste bili nositelji jer su tako natječaji zahtijevali, a to ne znači da ste projekte pisali, provodili.
Ako je četvrtina ukupnih natječaja samo vaša, bez ikakve udruge i sličnih..
Sufinanciranje od 15ak % kroz plaće zaposlenih u lokalnim službama ne znači da ste za sve vi zaslužni, mažete ljudima oči.

Sramota kako se vole kititi tuđim perjem i pripisivati si tuđe zasluge. Sramota.

_________________
dobro, gdje je taj kulen? osijek031.com smile
Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
audiworld
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2078
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 03.03.2013. 17:23 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Evo "novine" Glas Slavonije objave članak pod ovim imenom

,,ZAGREB KAO “NOVI BEOGRAD”
Plan 21, ali naopačke:
Stezanje vlasti i rigidna centralizacija!"


Kako dotičnoj gospodi nije neugodno biti u službi jedne partije, neki na forumu kažu sekte i kako im nije neugodno stavljati znak jednakosti između glavnog grada naše lijepe, doduše pokradene, države i Beograda( ne kao grada, već negativno intoniranog centralista iz bivše države)?

Gospodo "novinari" od kojih vas 90% nije završilo novinarstvo ovakvi tekstovi vam ne idu na čast! Ako je itko od ove refoje napravio vukojebinu to ste onda vi i to iz vremena kada su vam bila puna usta HDZ-a, iz vremena kada ste namještali izbire Ivi Sanadee, ali i iz današnje perspektive kada ste svojom kroničnom nesposobnošću uništili ono malo što je ostalo! Sramite se! Iako vi nemate srama.

_________________
.... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima
Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 1  
 



 Skoči u forum: