Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Od danas u Višnjevcu na snazi privremena regulacija prometa

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65866
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.02.2013. 21:33 
Naslov:  Od danas u Višnjevcu na snazi privremena regulacija prometa
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Danas, 12. veljače 2013. godine, počeli su opsežni građevinski radovi na rekonstrukciji Ulice bana Jelačića u Višnjevcu. Stoga je na snagu stupila privremena regulacija prometa, sukladno prometnoj signalizaciji.

Od danas se promet u Višnjevcu preusmjerava na ulicu Kralja Tomislava i Lugarski put te na Radićevu i Kvaternikovu ulicu prema ulici N. Š. Zrinskog. Iz gradske uprave pozvali su vozače na oprez i razumijevanje. Kartu privremene regulacije prometa možete pogledati ovdje:

[klik za uvećanje]


Od 14. veljače i za vozila javnog gradskog prijevoza putnika na snazi će biti privremena regulacija prometa, sukladno postavljenoj prometnoj signalizaciji, oko zone izvođenja radova u početnoj fazi.

S tim u svezi, od navedenog datuma GPP je u obvezi preusmjeriti autobusnu liniju 5: Josipovac – Gajev trg – Bijelo Brdo, na dijelu trase linije koja prometuje kroz Višnjevac, obilazno dvosmjerno Strossmayerovom ulicom u Višnjevcu, prema slijedećem:

- po dolasku iz Josipovca, Ulica bana J. Jelačića – Ulica Nikole Šubića Zrinskog – Strossmayerova ulica – Ulica Stjepana Radića do povratka u Ulicu bana J. Jelačića i dalje po trasi linije.

- u povratku, smjer Osijek – Josipovac, važi isto izmještanje dijela trase linije.

Umjesto jednog para autobusnih stajališta u zoni izvođenja radova, na izmještenom dijelu linije, uvode se dva para zamjenskih stajališta, u Ulici Nikole Šubića Zrinskog, i na sredini Strossmayerove ulice u Višnjevcu.

Autobusna linija 5A: Crkva Sv. Luke – Okretište tramvaja – Josipovac prometuje u prvoj fazi izvođenja radova, nadalje po svojoj trasi i važećoj kronologiji.

Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: