Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Natječaj za zakup gradskih lokala

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
gaap
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2694
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 29.07.2005. 13:27 
Naslov:  Natječaj za zakup gradskih lokala
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradsko poglavarstvo prije nekoliko je dana objavilo natječaj za dodjelu u zakup ukupno 24 poslovna prostora u gradu - gradskoj imovini koja trenutno zjapi prazna. Riječ je, dakle, o popunjavanju gradske blagajne, ali i mogućnosti da osječki poduzetnici “okrenu neke novce”.

Među 24 lokala, četiri su još uvijek u rohbau fazi (Hrvatske republike 19c, Zeleno polje lokali 6 i 7 te Kišpatićeva 4), a isto toliko ih je, kako je rečeno na posljednjoj sjednici Gradskog poglavarstva, znatno oštećeno (Vrbaska 1c, Vinkovačka 42, Reisnerova 52 i Solarski trg 2). Osim toga, ti su se lokali bezuspješno nekoliko puta već pojavili na natječajima. Stoga su budući zakupci oslobođeni plaćanja zakupnine maksimalno 90 dana, a tijekom kojih su dužni urediti prostor.

Zanimljivo je kako se među tih osam nalaze i četiri površinom najveća lokala (Vrbaska, Vinkovačka, Hrvatske republike i Solarski trg), pa time i s najvišim cijenama najmnine. Najcjenjeniji je, međutim, lokal od 75 četvornih metra na Trgu Slobode (namjena - kadionica, trgovina ili obrt) s početnom cijenom od 5.310,70 kuna.

Natječaj je otvoren do 4. kolovoza, a otvaranje ponuda održat će se pet dana kasnije. Sve ostale pojedinosti vezane uz gradske lokale i natječaj mogu se pronaći na web stranicama Grada (www.osijek.hr) ili u gradskom Upravnom odjelu za gopodarstvo, Kuhačeva 9 (tel. 229-248, 229-192 ili 229-257).

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: