Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



David Šain jednoglasno proglašen sportašem godine u izboru osječkih sportskih novinara!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65875
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.01.2013. 19:27 
Naslov:  David Šain jednoglasno proglašen sportašem godine u izboru osječkih sportskih novinara!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

16. izbor najboljeg sportaša Osijeka u organizaciji Gradskog radija nije ponudio velika iznenađenja. 20 osječkih sportskih novinara odlučilo je jednoglasno – David Šain najbolji je sportaš Grada na Dravi u 2012. godini! Maksimalnih 200 bodova ne čude, jer srebrna olimpijska medalja je nešto što Osijek do sada nije doživio. Šain je osvojio i titulu najpopularnijeg sportaša u izboru slušatelja Gradskog radija. To je već četvrti put zaredom da je Šain odnio titulu najboljeg, čime se izjednačio s Robertom Seligmanom, koji također ima četiri najveća priznanja. Sigurno da se dečki u narednim godinama ne mogu opustiti, jer za vratom već pušu neki novi klinci, javnosti već dobro poznati skakač s motkom Ivan Horvat, koji je u izboru osvojio drugo mjesto, te trećeplasirana mlada teniska nada Donna Vekić.



Spomenimo da su u konkurenciji bili još i dizač utega Ante Vuković, gimnastičari Tomislav Marković, Robert Seligman i Andrej Korosteljev, iz nogometnog svijeta Maja Jošćak i Tomislav Šorša, kuglači Mario Mušanić i Branko Manev, veslačice Sonja Kešerac i Maja Anić, padobranka Helena Janson, kickboxer Luka Šimić te boksač Ante Čepo. Program je vodio legendarni Miha, a svoju podršku i sponzorstvo cijelom događaju pružili su gradonačelnik Bubalo i župan Šišljagić. Prostor je osigurao Lounge bar Waldinger u Portanovi.



Donosimo vam ukupan poredak i broj bodova 15 nominiranih sportaša u izboru sportskih novinara:
1. David Šain 200 bodova
2. Ivan Horvat 174 boda
3. Donna Vekić 142 boda
4. Robert Seligman 121 bod
5. Mario Mušanić 115 bodova
6. Sonja Kešerac/Maja Anić 99 bodova
7. Tomislav Marković 81 bod
8. Luka Šimić 44 boda
9. Andrej Korosteljev 34 boda
10. Branko Manev 28 bodova
11. Ante Vuković 26 bodova
12. Maja Jošćak 13 bodova
13. Tomislav Šorša 11 bodova
14. Helena Janson 10 bodova
15. Ante Čepo 3 boda




David se nakon proglašenja skromno, kao i uvijek, zahvalio svima koji stoje iza njega i njegovih uspjeha, a medijski nastupi su u cijeloj priči manje bitni. Bitno je da se David u čamcu, s veslima u rukama, osjeća bolje nego igdje druge, a nimalo ne sumnjam da će i u budućnosti nama, svojim sugrađanima, donijeti još puno radosti i veselja! Neka je sa srećom svim nomiranim sportašima, sadašnjima, ali i budućima!







Tekst i foto: Mladen Kovačević

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: