Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dobre vibracije: Don Juan na osječki način

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.01.2013. 6:33 
Naslov:  Dobre vibracije: Don Juan na osječki način
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Petak, posljednji dan radnog tjedna, trebao bi proteći u dobrom raspoloženju, osobito ako ste Margareta ili Biserka pa danas kolege imaju razlog više popiti kavu u vaše ime (iliti na vaš račun). Svejedno, nadamo se da su barem one koji slave imendan na današnji dan odlučili razveseliti drugi, a ako nisu, pomoći ćemo vam i danas u toj misiji. Za početak - riješite se hladnoće, barem u mašti.

Iako je snijeg pokucao i na naša vrata, ne moramo zaboraviti na toplije krajeve u kojima bismo sigurno ovoga petka voljeli boraviti, stoga nevoljki pogled kroz prozor preselite na onaj koji zaviruje u vašu maštu i pod pauzom na poslu razmišljajte o, primjerice, Havajskom otočju. Naime, da ste upravo sada ondje, ne biste morali misliti o oborini koja pada u obliku pahulja ili sitnih kristalića iz nimbostratusa, altostratusa, stratusa, kumulonimbusa i stratokumulusa (eh, da) u hladnom dijelu godine. A ako dosad niste znali, Havajsko se otočje sastoji od 137 otoka te ga je na današnji dan 1778. godine otkrio James Cook.

Petak je i idealno vrijeme za maštanje o ljubavi. Bilo da ste u potrazi za novom ljubavnom pričom ili načinima na koji ćete zagrijati strasti u postojećoj, petak je kao stvoren za planove u dvoje. Budite romantični i napokon se potrudite kako biste lijepom gestom izmamili osmijeh osobi pored vas, a za inspiraciju i dobro jutro predlažemo vam jednu od pjesama uz koju ćete zasigurno probuditi dobre vibracije:




Ako ideja o zavođenju budi Don Juana u vama, možda biste svoju dragu/dragog mogli obradovati nekim od laganih siječanjskih obroka. Zimski rižot jest kao stvoreno jelo za popodnevna druženja, a vaše će kulinarsko umijeće zasigurno proći zapaženo. Još ako nakon jela svojevoljno operete posuđe, ugodan vikend na donhuanovski način može započeti.

Ako, dakle, kraj radnog tjedna planirate provesti u dvoje, mogli biste s vašom boljom (ili budućom) polovicom pogledati neki od filmova koji se prikazuju u osječkim kinima ili, pak, posuditi jedan od filmskih uradaka s Kevinom Costnerom u glavnoj ulozi. Naime, poznati američki glumac i redatelj danas slavi 58. rođendan, stoga biste se za kraj radnog tjedna mogli opustiti uz neki od naslova slavnog tjelohranitelja u istoimenom filmu s Whitney Houston iz 1992. godine. Pritom ne budite lijeni te popratite neki od sadržaja u gradu ovoga petka kako biste na što kvalitetniji način odmorili moždane vijuge i isplanirali vikend pun dobrih vibracija. A nekako nam se čini da smo petkom zaljubljeni baš u dobre ne-smaraj-me vijesti. Neka tako bude i danas.



Tekst: Marina Tomić/Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: