Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



AgroTime - web sustav namijenjen organizaciji i vođenju poljoprivredne ratarske proizvodnje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65808
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.01.2013. 12:31 
Naslov:  AgroTime - web sustav namijenjen organizaciji i vođenju poljoprivredne ratarske proizvodnje
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Povod za nastanak AgroTime sustava za analitiku ratarske proizvodnje došao je od programera koji je po struci inženjer poljoprivrede. Odrastao je na obiteljskom gospodarstvu na kojem je od malih nogu radio uz oca. Već za vrijeme studija je uvidio nedostatke vođenja OPG-a na papiru, teškoće u analizi utrošenih resursa i praćenja proizvodnje. Oduvijek se zanimao za računala i programiranje stoga je sada kao senior developer u Gauss Developmentu realizirao svoju ideju.

AgroTime web sustav je namijenjen organizaciji i vođenju poljoprivredne ratarske proizvodnje. Namijenjen je subjektu [ratar proizvođač] koji je izravno uključen u ratarsku proizvodnju, odnosno subjektu koji između ostalih izravnih ratarskih poslova vodi i statističku obradu podataka te dokumentaciju istih.

Mali proizvođači većinom ne posjeduju nikakve instrumente vođenja proizvodnje i u zbrci su od nagomilanih formulara i obrazaca koje dobivaju od strane ministarstva za nekakav oblik vođenja i evidencije proizvodnje. AgroTime sustav je digitalni rokovnik svega navedenog, sadržan od informacija na jednom mjestu i prvenstveno je u službi kvalitetne administracije ratarske proizvodnje malih proizvođača. To su ratari koji posjeduju zemlju u vrijednosti intervala od 70 ha pa do 800 ha.

Interaktivan, modularan, agilan i jednostavan za rukovanje, uređivanje te pregledavanje, AgroTime postaje jedinstven i neizostavan alat koji će maksimalno olakšati proizvodnju svima manjim ratarskim proizvođačima.

Projekt je u potpunosti razvijen u Gauss Developmentu koji posjeduje dovoljan broj developera da samostalno razvija projekt, stoga traženje investitora nije u planu. Iako je tvrtka relativno mlada, stabilnost tvrtke je potpuno osigurana, tako da nema potrebe za ulaskom investitora u strukturu. Razvoj internih projekata poput ovog je plan koji trenutna infrastruktura tvrtke može podržati, bez gubitka kvalitete na projektima za klijente.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
empetri
Offline
Avatar

Ukupno postova: 656
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.01.2013. 11:10 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Farmeron?

_________________
--
Finding beauty in the dissonance.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: