Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Theta iscjeljivanje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65888
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.12.2012. 0:01 
Naslov:  Theta iscjeljivanje
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Seminar u Osijeku, Hotel Central - Theta iscjeljivanje je model energetskog iscjeljivanja koji je utemeljila Vianna Stibal, američka intuitivna iscjeliteljica koja je ovom tehnikom iscijelila karcinom bedrene kosti. Tehniku danas koriste na tisuće ljudi diljem cijelog svijeta, u Japanu je ušla u javno zdravstvo, a statistčki gledano, Hrvatska je po broju praktičara jedna od vodećih u svijetu.

Theta iscjeljivanje je vrlo jednostavna tehnika koju može svatko naučiti bez potrebnog predznanja. Tehnika nema nikakve nikakve veze s religijom, rasom, dobi ili spolom. Potpuno je prirodna, pri radu se koristimo theta moždanim valovima i radimo na vlastitoj podsvijesti koja je trajna memorija svih naših iskustava. Podsvijest je i aktivator naših događaja, što znači, ono što je u našoj podsvijesti dogodit će se i u materijalnoj zbilji.

Pravo mjesto na kojem gospodarimo sobom i svojim životom je u podsvijesti. Svijet oko nas služi kao naše ogledalo koje stvaramo svojim podsvjesnim uvjerenjima. Naša podsvjesna uvjerenja su puno jača (85%) u odnosu na svjesna (15%). Ovi podaci su znanstveno utvrđeni, a to znači da možete svjesno i uz najveće napore ponavljati pozitivne afirmacije, ali se one neće ostvariti dok ne promijenite vaša podsvjesna vjerovanja.

Podsvijest obrađuje na milijune podataka u svakoj sekundi i sadrži sva naša iskustva, sjećanja, reakcije i mudrost. Koristeći Theta rad na podsvijesti s lakoćom transformiramo traume, strahove, bolna sjećanja i teške emocije i na taj način otvaramo put za kreiranje života onakvog kakvog uistinu želimo.

Theta iscjeljivanje je odličan alat za duhovni, emotivni i mentalni razvoj koji za posljedicu ima fizičko ozdravljenje.

Osnovni DNK tečaj održat će se u Hotelu Central (Osijek, Trg A. Starčevića 6) od 14. do 16. prosinca 2012. godine. Broj mjesta je ograničen te je potrebno prijaviti se.

Napredni DNK tečaj će se također održati u Hotelu Central (Osijek, Trg A. Starčevića 6) od 21. do 23. prosinca 2012. godine te je zbog ograničenosti mjesta potrebno prijaviti se.

KLIK: www.theta.hr

[sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
 



 Skoči u forum: