Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



AIESEC Osijek nudi vam praksu u Rumunjskoj, Egiptu i Meksiku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65848
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.11.2012. 15:34 
Naslov:  AIESEC Osijek nudi vam praksu u Rumunjskoj, Egiptu i Meksiku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

AIESEC Osijek, međunarodna studentska organizacija koja se bavi razmjenom studenata i razvojem njihovih liderskih potencijala putem rada na projektima i ovaj puta donosi vam zanimljive projekte u Rumunjskoj, Egiptu i Meksiku.

Rumunjska – projekt Winter vitamins

Oduvijek ste željeli posjetiti zemlju Drakule i vampira? Sada ju imate priliku posjetiti i steći puno iskustva na projektu Winter vitamins koji se održava u Temišvaru u Rumunjskoj. Projekt počinje 18. studenoga ove godine i traje do 1. veljače 2013. godine. Ciljna skupina ovog projekta su učenici od 11 do 15 godina. Ovim projektom se želi potaknuti njihova kreativnost, poboljšati njihovo znanje engleskog jezika te da učenici postanu svjesni svjetskih problema i važnosti multikulturalnosti. Vaše radno vrijeme na ovo projektu će biti od 9 do 17 sati, odnosno 36 sati tjedno. Vještine potrebne za ovu praksu su znanje engleskog jezika, rad na kompjuteru i Internetu te dobra volja za podučavanje ovih mladih učenika.



Egipat – projekt Where it all begins

Pustinje, piramide, faraoni... Tako je, pogodili ste, riječ je o Egiptu. Ovu zemlju velike povijesti imate priliku posjetiti 10. prosinca 2012. i raditi na projektu Where it all begins, a traje do 30. siječnja 2013. godine i odvija se u gradu Aleksandriji. Cilj projekta je promoviranje Egipta kao turističke zemlje i istaknuti multikulturalnost koju ova država posjeduje. Imat ćete priliku raditi u jednom od pet sljedećih timova: fotografija, novinarstvo, grafički dizajn, marketing i organizacija. Dakle, za svakoga ponešto. Radno vrijeme na ovome projektu je od 9 do 17 sati, odnosno oko 30 sati tjedno. Vještine potrebne za ovaj projekt su znanje engleskog jezika, poznavanje rada na kompjuteru i Internetu te osnovna znanja i vještine iz jednog od ovih pet područja rada.



Meksiko - projekt Net Traducciones

Glavni cilj projekta je predavanje francuskog jezika grupama ljudi i to kroz radionice i glumačke radionice te predavanje kulture i običaja vlastite zemlje. Jedna od obveza je davanje savjeta i pružanje potpore sudionicima. Na projektu će biti neophodna i komunikacija s lokalnim odborom AIESEC Ipna. Projekt još i uključuje sudjelovanje na 2 Global Villagea (praktikant je obvezan donijeti predmete koji reprezentatiraju Hrvatsku i regiju iz koje praktikant dolazi). Radno vrijeme je od 8 do 14 sati, s ukupno 40 radnih sati tjedno. Praksa počinje 3. prosinca 2012., a završava 25. siječnja 2013. godine. Potrebno je znati francuski jezik i posjedovati predavačke sposobnosti.



Ukoliko vas zanima nešto više, kontaktirajte Ivana Amidžića, voditelja tima za odlaznu razmjenu putem e-maila: ivan[dot]amidzic[at]aiesec[dot]net ili se prijavite putem obrasca u nastavku.



Zadnja promjena: Redakcija 031; 12.11.2012. 15:56; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: