Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vargić pozvan u reprezentaciju Hrvatske!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65848
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.11.2012. 15:31 
Naslov:  Vargić pozvan u reprezentaciju Hrvatske!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Neprikosnoveni vratar osječkog prvoligaša Ivan Vargić dobio je prvi poziv u reprezentaciju Hrvatske nakon što je zbog ozljede otpao vratar Lokomotiva iz Moskve, Dario Krešić. Krešić je sa Subašićem trebao predstavljati vratarski tandem koji bi branio u utakmici protiv Selekcije HNL-a koju vode Ferenčina, Scoria i Mrmić, no nakon ozljede mišića Krešić je povučen s popisa. Izbornik Štimac odlučio se stoga dati priliku vrataru Osijeka Vargiću jer su u selekciji HNL-a već Kelava i Blažević.

Vargić će biti drugi vratar u reprezentaciji za ovaj ogled koji je na rasporedu 14. studenog jer je izbornik odlučio poštedjeti Pletikosu, koji je prokušana kvaliteta. Slažemo se kako je Vargić poziv zaslužio jer je dobrim obranama pridonio mnogim uspjesima Osijeka ove sezone u HNL-u iako su ga mnogi "razapinjali" nakon kiksa protiv Kalmara u kvalifikacijama za Europa ligu. Nakon toga Vargić je počeo braniti sve bolje te je prema mnogim ocjenama postao prvi vratar prvenstva, a mi se nadamo da će to priznanje dobiti i na kraju sezone.

U svakom slučaju lijepo je vidjeti da se i na igrače iz slavonskih krajeva misli, makar to bila i prijateljska utakmica, uvijek i svaki nastup za nacionalnu selekciju vrijedan je spomena. Nadamo se samo da će i ostali kvalitetni igrači iz naših klubova uskoro doći na radar izbornika Štimca.

Tekst: Antun Oršolić
Foto: Hrvoje Knežević



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Dzuez
Offline
Ukupno postova: 9
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.11.2012. 18:49 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ma daj lazes...koji je datum 01.04. ? Strašno, najgori golman u povijesti kluba i dobije poziv u repku

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
PreacheR
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1076
Lokacija: Osijek, JUG II
Spol: Muško Muško
Post Postano: 09.11.2012. 19:13 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dzuez je napisao/la (Pogledaj post): › Ma daj lazes...koji je datum 01.04. ? Strašno, najgori golman u povijesti kluba i dobije poziv u repku


Apsolutno se slažem s tobom. Nakon bar 500 odgledanih utakmica NK Osijeka u Gradkom vrtu, skromno ću konstatirati da je Vargić vjerojatno najlošiji golman Osijeka u posljednjih 25 godina. Prije Vargićeve ere, epitet najgoreg golmana je krasio Tončija Mrduljaša koji je branio tamo negdje 1993.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: