Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Rukometaši Hrvatske pobijedili Slovačku rezultatom 25:21!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.10.2012. 20:36 
Naslov:  [FOTO] Rukometaši Hrvatske pobijedili Slovačku rezultatom 25:21!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Večeras je u sportskoj dvorani Gradski vrt, pred oko 3500 gledatelja, hrvatska rukometna reprezentacija upisala još jednu pobjedu u nizu, svladavši reprezentaciju Slovačke po drugi put ove godine u Osijeku. Prepuna dvorana i odlični navijači bili su velika potpora našoj reprezentaciji na prvoj kvalifikacijskoj utakmici za EP u Danskoj 2014. godine.

Najefikasniji igrač iz redova naše reprezenzacije bio je Ivan Čupić s 8 pogodaka, a po 4 gola zabili su Domagoj Duvnjak, Igor Vori i Denis Buntić. Solidan je bio i naš vratar Mirko Alilović s 14 obrana. Za reprezentaciju Slovačke, Oliver Rabek je loptu u mrežu ubacio 5 puta. Na kraju prvog poluvremena Kauboji su vodili rezultatom 13:8. Bilo je napeto, pogotovo u prvim minutama utakmice jer su Slovaci imali vodstvo u nekoliko navrata, ali ga je Hrvatska ipak uspjela preuzeti i doći do još jedne pobjede krajnjim rezultatom 25:21, iako je Čupić u 46. minuti zaradio crveni karton.

Galerija 031: SD Gradski vrt: Hrvatska - Slovačka
[Foto: Dino Spaić][31.10.2012. SD Gradski vrt]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)

- Zahvalio bih se Osječanima i Slavoncima koji su nam pomogli do dođemo do ovako važne pobjede. Ispričao bih se svima, nismo bili pravi. Zato sam i na onoj press konferenciji rekao da me samo pobjeda zanima jer sam vidio u kakvom su stanju igrači, da su totalno iscrpljeni. Vidjeli ste da je umor učinio svoje, pristup nije bio pravi i moramo biti puno bolji. London je bio davno i slavlje je iza nas. Ovo je novi ciklus, nova dokazivanja i moraju biti novi motivi. Ali opet kažem, najvažnija su 2 boda. Čestitam svojim igračima i protivniku - izjavio je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, Slavko Goluža, na konferenciji za medije održanoj nakon utakmice.

- Prije svega, čestitke Slovacima na odličnoj igri. S obzirom što nismo kompletni, nedostaje nam nekoliko igrača i praktički smo samo jedan pravi trening odradili, mislim da možemo biti zadovoljni. Najbitnije je da su ovi novi igrači osjetili ovu atmosferu i vidjeli kako je to. Sve u svemu, na startu kvalifikacija 2 boda su tu, idemo dalje - rekao je kapetan naše reprezentacije, Igor Vori.

Bilo je zanimljivo tijekom same utakmice, ali i u poluvremenu. Naime, djevojka imena Ivana Škegro i njezin dečko Alen danas slave 3 godine veze. Oboje su prisustvovali utakmici, a ona ga je odlučila iznenaditi na način da se na semaforu prikaže njihova zajednička fotografija. Drago nam je da se Ivana obratila nama za pomoć i da smo ju uspjeli uputiti na pravu adresu kako bi uspjela u svom naumu.

Čestitamo Ivani i Alenu, ali i našoj rukometnoj reprezentaciji koju u subotu, 3. studenoga čeka utakmica s Latvijom!

Tekst: Ana Mišin/Osijek031.com
Foto: Dino Spaić/Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: