Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



AIESEC Osijek vam nudi mnoštvo prilika - prakse u Italiji, Rusiji i Engleskoj!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 66146
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.10.2012. 13:02 
Naslov:  AIESEC Osijek vam nudi mnoštvo prilika - prakse u Italiji, Rusiji i Engleskoj!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Student ste? Volite putovati? AIESEC Osijek ima jedinstvenu priliku za vas. Otputujte u jednu od 114 zemalja svijeta i upotpunite svoj život studentskom razmjenom koja će vam svakako pomoći i u daljnjem životu. Upoznajte drugu zemlju, kulturu, nove prijatelje i riješite se predrasuda ukoliko ih imate ili stvorite nove! Upoznat ćemo vas s nekoliko praksi koje AIESEC Osijek nudi.

Rusija – projekt "Young and Perspective"

Rusija... Naizgled hladna zemlja, no ako biste otplesati balet, plovili uglazbljenom Vltavom i upoznali drvene lutke Babuške, zasigurno biste se ugrijali. Napišite svoje dojmove i podijelite fotografije o proživljenim iskustvima. Upustite se u rusku avanturu od 15. listoopada do 29. prosinca na projektu "Young and Perspective" koji se odvija u gradu Voronezh u zapadnoj Rusiji. Studenti će raditi s tinejdžerima u dobi od 14 do 18 godina. Osmišljavat će radionice u kojima će predstaviti svoju zemlju, kulturu i tradiciju. Također će učenike podučavati različitim temama: liderstvo, time-management, rad u timu i slično. Radno vrijeme studenata će biti od 10 do 15 h, a ukupno 30 sati tjedno. Vještine potrebne za ovu praksu su poznavanje rada na računalu i internetu, kulturalna edukacija te poznavanje engleskog jezika.



Engleska – projekt "No limits"

Oduvijek ste htjeli posjetiti zemlju koja je poznata po svojoj kraljevskoj obitelji, prekrasnim vrtovima, običaju ispijanja čaja, crvenim autobusima i telefonskim govornicama? Htjeli ste posjetiti Englesku?! Ovo je prava prilika za vas. Praksa se odvija u Southamptonu. Projekt "No limits" počinje 15. listopada, a traje do 15. prosinca. Na ovom projektu imate priliku usavršiti svoje liderske i menadžerske vještine. Radit ćete na projektu u kojemu se godišnje pomogne oko 5000 djece i mladih. Cilj ovog projekta je da se usmjeri mlade ljude savjetima i podrškom. Vaš zadatak će biti održavanje web stranice. Radno vrijeme je od 09 do 17 sati, a ukupno 35 sati tjedno. Vještine potrebne za ovaj projekt su poznavanje rada na računalu i internetu, organizacijske i prezentacijske vještine, a također je potrebno poznavanje engleskog jezika.



Italija – projekt "Green Campus"

Italija, svjetski poznata zbog svoje umjetnosti, kulture i brojnih spomenika, poznata je i po dobroj hrani, vinu, modi, dizajnu, operi i mnogočemu drugome. Sada imate priliku da ju i sami iskusite. Praksa se odvija u gradu Torinu. Projekt počinje 15. listopada, a traje do 30. studenog. Cilj projekta je osvijestiti studente Ekonomskog fakulteta o važnosti socijalne odgovornosti u korporativnom sektoru. U ovome će veliku pomoć davati nekoliko talijanskih tvrtki i poduzetnika, koji će održavati tribine na fakultetu. Radno vrijeme je od 09 do 16 h, a ukupno 35 sati tjedno. Vještine potrebne za ovu praksu su poznavanje rada na računalu i internetu, prezentacijske i organizacijske vještine, upravljanje timom te znanje engleskog jezika.



Ovdje je riječ o praksama koje zahtijevaju od vas da se odlučite u vrlo kratkom vremenu. Međutim, razmjena se odvija tijekom cijele godine, tako da se možete prijaviti te otići na praksu tijekom zime, proljeća ili ljeta.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili vam treba više informacija vezanih uz prakse, obratite se uredu AIESEC Osijeka na Ekonomskom fakultetu ili pogledajte stranicu osječkog AIESEC-a. Također, možete se prijaviti i putem online prijavnice u nastavku.

Kreirajte sami svoja iskustva!

Online prijavnica


Tekst: Klara Peić/AIESEC Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: