Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Festival izviđačkih pjesama Osijek – FIPO Fest 2012.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65873
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.09.2012. 19:04 
Naslov:  Festival izviđačkih pjesama Osijek – FIPO Fest 2012.
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Festival izviđačkih pjesama Osijek – FIPO Fest je jedinstvena manifestacija koja se ove godine održava 11. puta u gradu Osijeku i to u sklopu proslave i obilježavanja Dana Grada Osijeka. Okuplja izviđače iz Hrvatske i susjednih zemalja koji poklanjaju pjesmu našem Gradu Osijeku za rođendan.

Osnovne smjernice su obnavljanje i prisjećanje na stare izviđačke pjesme, rođendan grada Osijeka, promidžba Osijeka i naše Slavonsko baranjske regije, stvaranje novih pjesama i kulturno umjetnički izražaj djece i mladih, kreativnost djece i mladih kroz raznovrsne radionice, suradnja s udrugama djece i mladih.

Uključivanjem djece i mladih u realizaciji FIPO-a, promiče se izviđačka organizacija, grad Osijek i naša županija, svi zajedno postajemo bogatiji jer se ispunjavamo pozitivnim ljudskim vrijednostima. Na prvom FIPO Fest-u 2002. godine sudjelovalo je oko 120 izviđača iz 6 izviđačkih udruga, a 2011. godine sudjelovalo je 350 izviđača iz dvadesetak izviđačkih udruga, kako iz Hrvatske tako i iz susjednih zemalja.

U sklopu 11. FIPO , osim izviđačkih pjesama , sudionici će sudjelovati u radionicama:

Grad na Dravi – upoznavanje s povijesti našeg Grada (izložbe, gluma i ples)
Slavonija u mom srcu - izlet i posjet Dalju, Erdutu i Aljmašu
Bogatstvo Slavonije i Baranje – kreativna radionica izrada karte prirodnih i kulturnih bogatstava, te zanimljivih manifestacija u Slavoniji Baranji

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: