Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Dim ispod tramvaja!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65875
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.09.2012. 13:40 
Naslov:  [FOTO] Dim ispod tramvaja!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na e-mail redakcije portala Osijek031.com jutros su pristigle fotografije uz obavijest kako se jučer u večernjim satima, na tramvajskoj stanici kod mosta dr. Franje Tuđmana u smjeru Zelenog polja "zapalio" tramvaj. Kontaktirali smo Gradski prijevoz putnika (GPP) kako bismo saznali što više informacija o tom događaju.

Iz GPP-a su potvrdili da je sinoć u 18:45 h došlo do pojave dima oko podvoza tramvaja 0603. Na drugom podvozu zapekla je pakna i uslijed velikog trenja pojavio se dim, ali nije bilo razloga za paniku jer je vozač reagirao na vrijeme.

- Vozač tramvaja sve je na vrijeme uočio, uzeo protupožarni aparat, upozorio putnike na isto i pustio ih van na stajalištu. Nije bilo potrebe za aktivacijom aparata jer je dim nestao, ali je još neko vrijeme ostao smrad od obloge pakne. Prije dolaska sljedećeg tramvaja, stigla je interventna ekipa iz tramvajske radione, isključen je sporni podvoz i tramvaj je već na sljedećem stajalištu lagano uvezen u radionu. Sve je kratko trajalo, a pristigli tramvaj je preuzeo putnike i nije bilo nekog poremećaja u prometu - javljaju iz GPP-a.







Tekst: Ana Mišin/Osijek031.com
Foto: Ruđer Šimek


Zadnja promjena: Redakcija 031; 21.09.2012. 18:41; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
dr.jubar
Offline
Ukupno postova: 132
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.09.2012. 18:30 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Very Happy

_________________
Svečano obećajem upravi Filozofskog fakulteta, Senatu Sveučilišta i Ministarstvu znanosti da ću prije crknut nego im dat i lipe na ime školarine kad uvedu linearni sustav naplate školarina ili budu naplaćivali prenošenje ECTS boda u sljedeću akademsku godinu.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: