Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ferivi nagradio srebrnog olimpijca Davida Šaina kompletom sportske opreme

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65875
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.09.2012. 16:50 
Naslov:  Ferivi nagradio srebrnog olimpijca Davida Šaina kompletom sportske opreme
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Danas je u prostorijama Nike Shopa u Kapucinskoj ulici mladi osječki veslač David Šain dobio komplet sportske opreme iz asortimana tvrtke Ferivi, kao znak zahvalnosti za osvojenu srebrnu medalju u disciplini četverci na pariće na nedavno završenim Olimpijskim igrama u Londonu te kao podstrek za budući rad.

Predstavnik tvrtke Igor Pavlović izjavio je kako Ferivi prepoznaje mlade i ambiciozne sportaše u sportovima koji nisu na adekavatan način medijski zastupljeni i ekspanirani te kako su se ovaj put odlučili poklonom nagraditi upravo Davida, koji je prvi osječki olimpijac od osamostaljenja Hrvatske. "Goody bag" sportske opreme uključuje majice, hlače, trenirke, patike te pripadajuću torbu.

David je izrazio zahvalnost na ovom daru istaknuvši kako mu je drago što još ima ljudi koji vode računa o sportašima iz "manjih" sportova, koji nisu svakodnevno na TV ekranima te kako će mu dobivena oprema znatno olakšati naporne treninge koji ga očekuju jer uskoro počinje državno prvenstvo u veslanju na kome je, nakon višegodišnje dominacije osječkog Iktusa, prošle godine primat preuzela zagrebačka Mladost. David je naglasio da osječki veslači marljivo treniraju kako bi titulu ekipnog prvaka vratili u grad na Dravi, a upravo se od njega u seniorskoj konkurenciji očekuju najveći rezultati u trima disciplinama u kojima će nastupiti: četverac s kormilarom, četverac bez kormilara i osmerac.

















Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: Borna Turalija/Osijek031.com


[sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
 



 Skoči u forum: