Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Hrvatski dom bit će gotov do proljeća

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65823
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.08.2012. 11:58 
Naslov:  Hrvatski dom bit će gotov do proljeća
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Protiv zatvaranja poštanskog ureda u Josipovcu bila je većina mještana, no s obzirom da će na mjestu srušenog objekta biti izgrađen novi Hrvatski dom u sklopu kojega će ponovno biti otvorena Pošta mještani su danas mnogo zadovoljniji. Tijekom gradnje Doma pošta je privremeno preseljena u Petrijevce jer u Josipovcu ne postoji prostor koji je u vlasništvu Grada i koji bi mogao biti ustupljen za korištenje usluga pošte.

Gradilište budućega Doma danas je obišao i gradonačelnik Krešimir Bubalo koji je izrazio zadovoljstvo dinamikom radova. Hrvatski dom u Josipovcu u prizemlju će imati prostorije od 50 kvadrata, poslovni prostor u koji će se smjestiti pošta te višenamjensku dvoranu površine 300 četvornih metara sa svlačionicama i garderobom. Na prvom katu bit će uređene prostorije koje će moći koristiti udruge iz ovog mjesnog odbora, a koje do sada nisu imale svoj prostor.

Prije početka kopanja temelja potrebno je ukloniti postolje repetitora što je na sebe preuzeo njegov vlasnik HT. Vrijednost radova je 3,2 milijuna kuna, a obavit će ih tvrtka Dom.

Tekst: Ivana Novak/Osijek031.com
Foto: Foto-arhiv 031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: