Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



28 Stelle: Stelle pjevaju za Vas: Neda Ukraden, Dalmatino, TS Zvona, Nenad Kumrić Charlie i KUD "Branko Herceg"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.08.2012. 10:06 
Naslov:  28 Stelle: Stelle pjevaju za Vas: Neda Ukraden, Dalmatino, TS Zvona, Nenad Kumrić Charlie i KUD &quo
07.09.2012. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[07.09.2012.] Predstavljen projekt "28 Stelle" povodom ulaska Hrvatske u EU
U Osijeku, u TC Avenue Mall, 7. rujna 2012., s početkom u 20 h će se održati event "Stelle pjevaju za Vas" na kojem će nastupiti Neda Ukraden, Dalmatino, TS Zvona, Nenad Kumrić Charlie i KUD "Branko Herceg" Erdut u sklopu velikog projekta "28 Stelle". Ulaz je, naravno, besplatan.

U prijepodnevnim satima istoga dana će se održati i najavna konferencija za medije povodom projekta "28 Stelle". O čemu se tu ukratko radi? Cilj projekta "28 Stelle" je predstaviti hrvatsku kulturnu, gospodarsku i turističku ponudu Europskoj Uniji kroz lipanj 2013. u 27 hrvatskih gradova i susjednom nam, talijanskom Trstu. Kroz šestosatne programe u svakom gradu osim navedene ponude će se odvijati i veliki koncerti na kojima će nastupati poznate hrvatske zvijezde poput Olivera Dragojevića, Magazina ili Colonie, te zvijezde iz zemalja Europske Unije, poput Olsen Brothersa ili Kate Ryan. Projekt će se odvijati u dvije karavane, u dva grada istovremeno, sa velikim finalom 30. lipnja u Zagrebu i Trstu, gdje će se i svečano dočekati službeno pristupanje Hrvatske Europskoj Uniji. Ulazi na sva događanja će biti besplatni.

Kao najava toga svega, 7. rujna 2012., organiziran je event "Stelle pjevaju za Vas". Od 20 h u trgovačkom centru Avenue Mall će naše zvijezde pjevati, a dio sredstava će biti doniran projektu "Asistent u nastavi" grada Vukovara i Udruzi roditelja djece s malignim bolestima "Hrabro dijete". S obzirom da je ulaz besplatan, pozivani ste u što većem broju.






Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: