Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Donna Vekić opet uspješna na US Openu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65825
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.08.2012. 8:09 
Naslov:  Donna Vekić opet uspješna na US Openu!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Donna Vekić noćas je nastupila u drugom kolu kvalifikacija za prestižni teniski turnir US Open. U prvom kolu s lakoćom je svladala pet godina stariju Ruskinju Martu Sirotkinu, i to s rezultatom 6:0, 6:2, odnosno 2:0 u setovima.

U drugom kolu Donna je imala malo teži zadatak, protivnica joj je bila dvadesetogodišnja Čehinja Karolina Pliskova, 113. tenisačica na WTA ljestvici, no Donna je u meču koji je trajao nepunih sat vremena doslovno pregazila protivnicu rezultatom 6:1 i 6:2 i ponovo sa 2:0 u setovima prošetala do trećeg kola kvalifikacija ovog prestižnog turnira. U posljednjem, trećem kvalifikacijskom kolu igrat će protiv Edine Gallovits-Hall iz Rumunjske koja trenutno drži 135. mjesto na WTA ljestvici.

Ne zaboravimo spomenuti da je Donna trenutno 204. igračica po WTA ljestvici te ujedno i najbolje rangirana tenisačica svog godišta.

Tekst: Teuta Stazić/Osijek031.com
Foto: donnavekic.com/Foto-arhiv 031


Pročitajte i...
Donna Vekić u finalu Challengera!
Donna Vekić izgubila u finalu Challengera

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: