Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Premijera dokumentarnog serijala "Wonders of Croatia" 28. kolovoza na prvom programu HRT-a

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65823
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.08.2012. 13:33 
Naslov:  Premijera dokumentarnog serijala "Wonders of Croatia" 28. kolovoza na prvom programu HRT-a
28.08.2012. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dokumentarni serijal "Wonders of Croatia" Emmyjem nagrađene američke novinarke i producentice Ashley Colburn bit će prikazan u utorak, 28. kolovoza na prvom programu HRT-a.

U tom serijalu Ashley nas upoznaje s ljepotama Hrvatske i pokušava odgovoriti na pitanje "Kako Hrvatsku doživljavaju Amerikanci"? Za razliku od mnogih sličnih putopisnih serijala koji su Hrvatsku predstavljali isključivo kroz vizuru mora i obale, kao da cijela zemlja živi u pet obalnih županija, Ashley i njezina ekipa proputovali su Hrvatsku uzduž i poprijeko i kamerom zabilježili prirodne ljepote svih njenih regija, uključujući Slavoniju i Baranju.

U našoj je regiji Ashley provela četiri dana u studenome prošle godine i tijekom svog boravka posjetila je sva važnija mjesta Slavonije i Baranje bilježeći njihove prirodne ljepote, tradiciju, običaje ali i gastronomske delicije. U serijalu ćemo tako vidjeti reportažu o gradu Osijeku, ergeli lipicanera u Đakovu, drevnom Ružica gradu pored Orahovice, Kopačkom ritu, etno selu u baranjskom Karancu, baranjskim surducima, vinskim cestama i mnogim drugim zanimljivostima ovoga područja.

Serijal će sigurno biti zanimljiv za pogledati jer prikazuje raznolikosti hrvatskih regija, svake sa svojim posebnostima, prirodnim ljepotama, kuhinjom, tradicijom i običajima, a sve to viđeno očima strankinje. A nadamo se i da će pozitivni utisci koje je autorica stekla boraveći u našoj zemlji navesti još pokojeg američkog turista da dođe u turistički posjet Lijepoj našoj...

Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: Foto-arhiv 031

Pročitajte i...
"Wonders of Croatia" ili Ashley Colburn otkriva 'Čudesa iz Hrvatske'

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: