Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Gradonačelnik Krešimir Bubalo obišao radove na nasipu Osijek-Višnjevac

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69879
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.07.2012. 12:20 
Naslov:  Gradonačelnik Krešimir Bubalo obišao radove na nasipu Osijek-Višnjevac
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Radove u sklopu modernizacije dijela krune nasipa Osijek-Višnjevac obišli su gradonačelnik Krešimir Bubalo i v.d. direktora osječkog VGO-a Hrvatskih voda Zoran Đuroković, sa suradnicima.

Riječ je o projektu od zajedničkog interesa Grada Osijeka i Hrvatskih voda, ukupne vrijednosti od oko 2,5 milijuna kuna. U tijeku je izvođenje radova na dijelu nasipa od poslovne zgrade Hrvatskih voda do spojne ceste sa Strmom ulicom, u dužini od oko 300 metara. Radovi se odnose na izgradnju prometnice i nogostupa te parkirališta na dijelovima Splavarske ulice i Ulice Pampas, odnosno nasipa Osijek – Višnjevac, čime će se omogućiti cestovni prilaz do zgrade Hrvatskih voda. S tim u vezi, započeti su radovi na asfaltiranju završnog sloja kolničkog zastora, na dijelovima navedenih ulica i nasipa, koje se nastavljaju na, prethodno od strane Grada Osijeka uređene, okolne prometnice.

Tekst & foto: Osijek.hr

Pročitajte i...
Počelo asfaltiranje nasipa (biciklističke staze) Osijek-Višnjevac!
Lovoković: Ipak će se graditi biciklistička staza do Višnjevca
Uskoro se nastavlja gradnja biciklističke staze do Višnjevca!
Biciklistička staza nasipom do Višnjevca se nazire!
Za desetak dana počinje gradnja biciklističke staze na nasipu od Neptuna do Višnjevca
Biciklističkom kroz Strossmayerovu do Višnjevca - iduće godine!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
vjevevica

Ukupno postova: 72
Post Postano: 17.07.2012. 12:42 
Naslov:  

juhuuu .to su počeli kad...u 4.mjesecu? 1.5.je završeno asfaltiranje benta,tada su već počeli kopuckat taj komadić.stvarno mi nije jasno kak to već nije gotovo.kad se vraćam iz grada,moram jednosmjernom ( splavarska) u suprotnom smjeru. zna li netko,onaj dio gdje se izlazi na promenadu kod star zgrade vodovoda(ili šta je to već) ..hoće li to proširivati,urediti?samo gledam kad ću završit u dravi :/

porezni obveznik

Ukupno postova: 347
Post Postano: 17.07.2012. 14:07 
Naslov:  

Samo naprijed, pokrenite nam grad i županiju, ovo smo čekali...jakih li radova majko moja:)

ilija

Ukupno postova: 389
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.07.2012. 15:15 
Naslov:  

Jebote kao da prave viseći most pa ide obilaziti radove.. Rekonstrukcija stare ceste i asfaltiranje nasipa za 2,5 milijuna kuna? Volio bih vidjeti taj troškovnik...

Ukupno postova: 317
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 18.07.2012. 8:58 
Naslov:  

Uuuu jeebootee!! Tih 300 m rade već pola godine..sramota! Posipala bi se pepelom i šutjela da sam na njihovom mjestu, a ne naslikavala po medijima. A i baš im hvala što su asfaltirali nasip (mada samo jedan dio, a onaj od mosta do Višnjevca možda bude gotov u narednih 10 godina)..napravili su krasnu novu cestu za aute i motore koji jure ko blesavi novom obilježenom "biciklističkom stazom".

Ukupno postova: 225
Post Postano: 18.07.2012. 9:09 
Naslov:  

...pratili ga harmonikaši....

Ukupno postova: 67
Post Postano: 18.07.2012. 10:22 
Naslov:  

Jel se zna kada će biti i gotova promenada kod cestovnog mosta. Tamo kod elektroslavonije i Tranzita? Mislim da bi to bilo fantastično da nam je promenada kroz cijeli grad sređena. Naravno i da bude biciklistička...

vjevevica

Post Postano: 18.07.2012. 16:00 
Naslov:  

roca je napisao/la :
..napravili su krasnu novu cestu za aute i motore koji jure ko blesavi novom obilježenom "biciklističkom stazom".

rekli su kao nek se zove policija kad se vidi auto . tamo je uvijek bilo auta al sad ih stvarno ima previše i jurcaju ! skoro mi ćuku pogazili..djeca u kolicima se guše od prašine koju dignu....mislim da treba policiju zasuti pozivima,možda bi reagirali.moooooooooožda Rolling Eyes

roca

Post Postano: 18.07.2012. 19:01 
Naslov:  

[quote="rekli su kao nek se zove policija kad se vidi auto . tamo je uvijek bilo auta al sad ih stvarno ima previše i jurcaju ! skoro mi ćuku pogazili..djeca u kolicima se guše od prašine koju dignu....mislim da treba policiju zasuti pozivima,možda bi reagirali.moooooooooožda Rolling Eyes[/quote]

Znam neke koji su zvali policiju..kaže policija da, pazi sad ovo, nije nadležna za nasip jer je on vlasništvo Vodoprivrede Rolling Eyes

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 18.07.2012. 19:43 
Naslov:  

roca je napisao/la:
..napravili su krasnu novu cestu za aute i motore koji jure ko blesavi novom obilježenom "biciklističkom stazom".

U tom slučaju trebalo bi postaviti neke stupčiće (fizičke zapreke) koji bi spriječili prometovanje automobilima.
Drakonske kazne za prekršitelje se podrazumijevaju same po sebi.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
vjevevica

Post Postano: 19.07.2012. 8:41 
Naslov:  

roca je napisao/la :
[quote="

Znam neke koji su zvali policiju..kaže policija da, pazi sad ovo, nije nadležna za nasip jer je on vlasništvo Vodoprivrede Rolling Eyes

eto ga na osijek031.com smile a mogli bi u ladovini čučit i zarađivat dnevnice :->o=

roca

Post Postano: 19.07.2012. 9:22 
Naslov:  

vjevevica je napisao/la :
roca je napisao/la :
[quote="

eto ga na osijek031.com smile a mogli bi u ladovini čučit i zarađivat dnevnice :->o=

To sam i ja rekla..ako treba puniti proračun, neka samo dođu na bent...usput se i okupati mogu Laughing

Post Postano: 19.07.2012. 9:33 
Naslov:  

Ali nevjerovatno je to da je ista ta policija htjela kazniti jednu ženu koja je na bentu pustila psa da trči bez povodca, jer on nije znao da je to zona istrčavanja pasa. Dakle, jesu nadležni ili nisu Wink ??

Post Postano: 19.07.2012. 12:20 
Naslov:  

roca je napisao/la :
Ali nevjerovatno je to da je ista ta policija htjela kazniti jednu ženu koja je na bentu pustila psa da trči bez povodca, jer on nije znao da je to zona istrčavanja pasa. Dakle, jesu nadležni ili nisu Wink ??

ahahaha ne vjerujem!! ma sigurno to oni vako..rođeni u parnm mjesecima su nadležni,a oni u neparnim nisu Laughing

ima tam i konja.. oće i njih kaznit? osijek031.com smile ipak znaju galopirat brže od 10 na sat i osta vit pozamašnu hrpu iza sebe...

to protect and serve vrijedi negdje drugdje,kod nas je-ak ih trebaš,nema ih,ak ih ne trebaš--eo ih Rolling Eyes

Provokator

Ukupno postova: 1500
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 19.07.2012. 15:14 
Naslov:  

auuu, mnogo skupo, mnogo.. nije mi jasno zasto se s troškovnicima ne izlazi u javnost ? dokle će biti tajna to šta oni rade s našim novcima ?

Skoči u forum: