Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Uz 30 000 posjetitelja otvorena ljetna sezona u Avenue Mallu Osijek uz Halida Bešlića

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65825
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.06.2012. 13:47 
Naslov:  Uz 30 000 posjetitelja otvorena ljetna sezona u Avenue Mallu Osijek uz Halida Bešlića
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kralj sevdaha, Halid Bešlić u subotu je oduševio i raspjevao mnoštvo posjetitelja koji su se okupili ispred trgovačkog centra Avenue Mall Osijek, a povodom petog po redu Late Night Shoppinga. Osim besplatnog koncerta, posjetitelji su od petka, 15. lipnja do nedjelje, 17. lipnja mogli uživati ne samo u vrtoglavo niskim cijenama već i u mnoštvu iznenađenja koje je samo za ovu prigodu za njih pripremio Avenue Mall Osijek!

Late Night Shopping, sada je već tradicionalno, Slavoniji poklonio besplatni koncert najvećih zvijezda domaće, a sada i regionalne estrade. Nakon Severine, Olivera Dragojevića, Nine Badrić i Jelene Rozge – Slavonci su ovoga puta uživali u poznatim hitovima kralja sevdaha, Halida Bešlića! Također, Avenue Mall Osijek organizirao je i posebnu atrakciju za svoje posjetitelje. Naime, pedeset posjetitelja Centra osvojilo je ekskluzivne fotografije s kraljem sevdaha uoči samog koncerta.

Avenue Mall Osijek tako je ponovno postao centralna regionalna destinacija za noćni shopping i zabavu. Ovim velikim shopping događanjem, Centar je službeno otvorio ljetnu sezonu te je uz popuste do 50% u gotovo svim trgovinama Centra, posjetiteljima osigurao povoljniji shopping ljetnih krpica. Osim vrtoglavo niskih cijena posjetitelji su mogli sudjelovati u zanimljivoj nagradnoj igri u kojoj su mogli osvojiti i ljetni džeparac do 5.000 kuna.

[sponzorirani članak]



Galerija 031: Avenue Mall: Halid Bešlić
[Foto: Daniel Antunović][16.06.2012. Avenue Mall]


Najava 031: Avenue Mall: Halid Bešlić [Late Night Shopping]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: