Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Poetska grupa "Sinestezija logosa" nastupila u caffe baru Voodoo

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66100
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.05.2012. 19:41 
Naslov:  Poetska grupa "Sinestezija logosa" nastupila u caffe baru Voodoo
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga "Druga scena" u četvrtak je Osječanima ponudila još jednu neuobičajenu kulturnu večer. Ovoga puta u caffe baru Voodoo u Sunčanoj 8 nastupila je poetska trupa "Sinestezija logosa" koju čine Dinko Janjiš, Sandra Turković i Dejan Šimenić te glazbeni trio "Strings of passion" (Ana-Marija Dundović - sopran, Mario Stojčić - akustičaj gitara i Borna Dananić - klavijature). Riječ je o mladim pjesnicima i glazbenicima koji imaju hrabrosti svojim nekonvencionalnim nastupom 'prodrmati' posve usnulu osječku subkulturnu umjetničku scenu.

Program se u Drugoj sceni nastavlja već u subotu, 12. svibnja 2012. kada je na rasporedu izložba fotografija Matee Gracek (otvorenje je u 20 sati). Mlada autorica fotografiranjem se bavi pet godina, a s Kristijanom Antolovićem i Vedranom Marjanovićem Weksterom bila je i suorganizatorica grupne izložbe "Strah u objektivu", na kojoj su sudjelovali članovi fotoportala "Ptičica".

Ovo je njena prva samostalna izložba, a sastoji se od serije umjetničkih portreta, najčešće inspiriranih glazbom i životnim situacijama. Kroz neke od fotografija protkana je ljubavna simbolika ili socijalna tematika, dok je na drugima fokus na eksperimen tiranju sa stilom, scenarijem i make-upom, no ono što ih objedinjuje je ponešto "mračniji" vizualni izričaj.

Tekst i foto: R.K./Osijek031.com

Najava 031: Voodoo: Večer poezije s poetskom trupom ''Sinestezija logosa'' i duetom ''Strings of passion''

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: