Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Započelo snimanje promotivnog spota za Brezin projekt "Osijek - Grad dobrih poruka"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66063
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.04.2012. 17:42 
Naslov:  Započelo snimanje promotivnog spota za Brezin projekt "Osijek - Grad dobrih poruka"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Snimanje promotivnog spota za Brezin projekt "Osijek - Grad dobrih poruka", koji se provodi u okviru europskog programa Obrazovanje i kultura "Mladi na djelu" i uz potporu Grada Osijeka, započelo je jučer i to u srcu grada Osijeka, na Trgu Ante Starčevića. Među prvima koji su odigrali svoju ulogu bili su punkerica, volonter, glazbenik, aktivnost u borbi protiv ovisnosti i odvjetnica.

- Ovaj projekt ima za cilj dobrim porukama podići raspoloženje građana Osijeka, a kako bi potaknuli građane svih generacija na osmišljavanje i slanje svojih originalnih, afirmativnih i nadahnjujućih poruka, odlučili smo snimiti promotivni spot – poručuju iz Udruge Breza.

U spotu će sudjelovati 30-ak Osječana i Osječanki različitih zanimanja i generacija, svatko sa svojom afirmativnom porukom. Među različitim "ulogama" nalaze se umirovljenica, glazbenik, glumica, policajac, vatrogasac, tinejdžer, ugostitelj, veterinar, liječnik, medicinska sestra, predškolka, aktivist u borbi protiv ovisnosti, volonter, punkerica, sportaš, odvjetnica, odgojiteljica, svećenik, studentica, psihologinja, učiteljica, trgovkinja, motorist, prijateljica i td.

Važno je naglasiti da su sve osobe u spotu autentične što predstavlja posebnu vrijednost projekta odnosno samoga promotivnoga spota. Za sada nećemo otkriti koje su njihove poruke, no nabrojati ćemo neke od poznatih Osječana i Osječanki koji su svojim osobnim angažmanom dali doprinos ovom projektu odnosno spotu: Igor Delač, vokal popularnog osječkog glazbenog sastava "Prva liga" poručiti će "Odsviraj svoju najvišu notu!", Sandra Lončarić Tankosić, glumica osječkog HNK-a: "Odigraj svoju ulogu najbolje što možeš!", Robert Seligman, uspješan gimnastičar poručiti će u pravom sportskom duhu. "Daj sve od sebe!", dr. Rudika Gmajnić, ravnatelj Doma zdravlja Osijek: "Dobro je što brineš o zdravlju!" i dr.

Vjeruju da će promotivni spot unijeti dobro raspoloženje gledateljima, ali i potaknuti ih da i sami šalju svoje afirmativne poruke na e-mail: grad.dobrih.poruka[at]gmail[dot]com ili putem facebooka.

Najbolje poruke biti ispisane po osječkim ulicama.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leon
Offline
Admin
Avatar

Ukupno postova: 4121
Lokacija: space
Spol: Muško Muško
Post Postano: 11.05.2012. 15:17 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 


_________________
--
Leon Linde
portal Osijek031.com
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: