Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



NK Osijek: Mršić - "Moram priznati da svake sekunde mogu napustiti Osijek ako dođe nekakav poziv"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65861
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.04.2012. 12:36 
Naslov:  NK Osijek: Mršić - "Moram priznati da svake sekunde mogu napustiti Osijek ako dođe nekakav pozi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Život u Gradskom vrtu ovih je dana, s rezultatske strane gledišta, daleko ugodniji negoli je to bio prije samo desetak dana. Osijek je pobjedom protiv Hajduka i s tri pripisana boda iz neodigranog susreta s Varaždinom stigao u mirnije vode i već bi u subotu eventualnim trijumfom protiv Lokomotive mogao borbu za opstanak ostaviti iza sebe. Osječanima je stanka koju su imali ovog vikenda zapravo došla kao naručena jer je momčad bila u nešto žešćem ritmu utakmica, a dogodila su se i dva velika emocionalna pražnjenja (Hajduk i uspjeh u polufinalu Kupa u susretima protiv Cibalije, nap.a.). Zato će ovih desetak dana bez natjecateljske utakmice biti iskorišteno da se napune baterije u svim oblicima.

- Malo smo proslavili, malo ćemo se osvježiti i vjerujem da ćemo protiv Lokomotive napraviti ključni korak prema osiguravanju opstanka. Ako uspijemo pobijediti u subotu, iz preostala dva susreta za potvrdu opstanka bit će nam dovoljan i jedan bod. Stanje u momčadi je dobro, bolestan je samo Josip Lukačević, a Marko Babić se žali na bolove u listu, ali trenira - referira Stanko Mršić, trener nogometaša Osijeka.

Iako je Mršić, plasmanom u finale Kupa i izlaskom na europsku scenu, već ispunio jedan od dva glavna ovosezonska cilja, još uvijek je upitno hoće li i sljedeće sezone sjediti na klupi osječkog prvoligaša.

- Još uvijek ne znam hoće li i moja bliža budućnost biti vezana uz NK Osijek. Želja mi je da se iskušam u inozemstvu i moram priznati da svake sekunde mogu napustiti klupu osječkog prvoligaša ako dođe nekakav poziv - priznaje Stanko.

Nakon što je osječkoj momčadi vratio krv i podignuo je iz letargije, mnogi bi navijači željeli njegov ostanak na klupi jer smatraju da je baš on pravi čovjek koji treba Osijek povesti u prvu europsku avanturu nakon točno deset natjecateljskih sezona. Zato bi bilo dobro da se Mršićev status riješi što prije jer neizvjesnost nije baš uvijek najzdravija.

- Neću još dugo čekati i zavlačiti ljude iz kluba. Ako taj poziv koji očekujem ne stigne uskoro, porazgovarat ću s čelnicima kluba o pitanju produženja suradnje - kaže Mršić.

Nekako nam se čini da u toj priči nitko baš žarko ne želi taj produžetak. I klub, ali i Stanko su nekako rezervirani po tom pitanju, a takvom stanju vjerojatno najviše pridonosi činjenica da bi si NK Osijek, financijski, u sljedećoj sezoni teško mogao priuštiti trenera Mršićeva ugleda. Poziv da spasi Osječane Mršić je prihvatio zbog ambicije te da se vrati u nogometnu kolotečinu, nakon što je još jesenas napustio klupu Cibalije pa nije inzistirao na posebnim financijskim uvjetima.

Međutim, ako će se suradnja produživati, kondicije će sigurno biti malo drugačije i pitanje je hoće li NK Osijek to biti u stanju pratiti. Ako taj telefonski poziv koji Stanko čeka ne dođe, bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će se stvari razvijati. Prirodno bi bilo da Mršić ostane u Gradskom vrtu jer uopće nema dvojbi da bi on mogao NK Osijek konačno dovesti na razinu o kojoj se već dugo priča, ali nikako da se dosegne - život pri vrhu HNL-a.

Planiraju se velike marketinške akcije za finale kupa

Otkako je marketinške aktivnosti NK Osijek preuzeo Goran Bendeković, na tom se planu događaju vrlo zanimljive stvari. Između ostalog, najavljen je povratak "male privrede" u stadionsko okruženje, a planira se vrlo opširna akcija animiranja navijača za prvu utakmicu finala hrvatskog Kupa protiv Dinama, koja se igra u Gradskom vrtu 2. svibnja.

Opet će biti navijački tramvaj, gradom će se voziti i kamion s kojeg će odjekivati navijačke pjesme i pozivati ljude da dođu u Gradski vrt. Iznad grada letjet će avioni s propagandnim porukama vezanim uz utakmicu, a najveselije će biti na lijevoj obali Drave, gdje se standardno proslavlja praznik rada. Naime, tamo NK Osijek, u suradnji s osječkom pivovarom, planira postaviti navijački šator, u kojem će se podgrijavati atmosfera dan uoči okršaja Osijeka i Dinama.

Tekst: Dalibor Keler/Glas-Slavonije.hr
Foto: Mladen Kovačević/Foto-arhiv 031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
ščćščć
Offline
Ukupno postova: 56
Lokacija: deseti kat pod dekom
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.04.2012. 16:08 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Stanko, odbij taj Hajduk barem do kraja sezone Wink

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Provokator
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1500
Lokacija: US and A
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 24.04.2012. 16:09 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ma ko će tebe Mršiću ?
pa ti si već izlizana roba

_________________
... za bunt je potreban um
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Bastro
Offline
Ukupno postova: 154
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.04.2012. 19:31 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Lijepo je znati da nam trener ima dugoročnu viziju i strategiju... za svoje dupe.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leteci mungos
Offline
Avatar

Ukupno postova: 6728
Lokacija: Priory of Semen
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.04.2012. 20:00 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Bojim se da ovu izjavu treba citati izmedju redova, a dekodirana ona glasi - "Sad kad ce porezni obveznici placati klub i kad ce novca biti u vecim kolicinama, zelim i ja vecu placu".

To je prava poruka. Ono gore je ista ta poruka upakirana u diplomatsko seruckanje.

_________________
Omnium gadgetum mecum porto!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
grissom
Offline
Ukupno postova: 265
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.04.2012. 22:50 
Naslov:  Re: NK Osijek: Mršić - "Moram priznati da svake sekunde mogu napustiti Osijek ako dođe nekakav
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ma, nema problema.
Dići cijenu vode ili komunalija i eto plaće za Mršića.
A ne moraju ni baš svi nogostupi i ceste u Osijeku biti asfaltirani.
O onim vatrogascima koji stalno nešto izvoljevaju da ne govorim.

Za ovaj grad je (naravno Laughing ) najvažnije da "igramo u Europi".
(samo ne sa "Slavijom" ili "Slovanom")

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: