Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portanova - mjesto koje se nikako ne smije zaobići!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65895
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.04.2012. 9:29 
Naslov:  Portanova - mjesto koje se nikako ne smije zaobići!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Portanova - najveći centar istočne regije Hrvatske svojim konstantnim aktivnostima definitivno podsjeća da ga jednostavno ne smijete zaobići. Ovaj trgovački centar objedinjuje preko 100 brandova, hipermarket, kino s pet zvjezdica, besplatnu igraonicu, casino, bowling centar, preko 1600 parkirnih mjesta, te besplatnu autobusnu liniju za sve posjetitelje sa područje grada Osijeka. Portanova je potvrdila poziciju jedinog i najvećeg regionalnog centra istočne Hrvatske s više od 4.000.000 posjetitelja u godini dana i kroz kontinuirano unaprjeđivanje spleta ponude i zabavnog sadržaja

Ukoliko ste zaljubljenik u modne trendove Portanova je definitivno mjesto za vas. Prije nekoliko tjedana otvoren je prvi prodajni objekt New Look-a u Hrvatskoj, a prošloga petka otvorena je prvi prodajni objekt H&M-a u istočnoj regiji Hrvatske. H&M nudi svojim posjetiteljima najnovije modne kolekcije za žene, muškarce i djecu, te mogu ustvrditi da je postao novi hotspot cijele regije.

Posjetitelji Portanove već godinu dana uživaju u jedinstvenom sportsko-rekreativnom i zabavnom centru GBowling na drugom katu Portanove. Kako bi vam ovo proljeće omogućili još više doživljaja u ovom najboljem mjestu zabave, GBowling je snizio cijene sata bowlinga radnim danom i vikendom! Svaki dan u terminu od 10 do 20 sati cijena jednog sata kuglanja je 60 kn, te u terminu od 20 do 02 cijena jednog sata bowlinga je 90 kn. Budući da je po stazi moguće imati 6 igrača, sigurni su da će ovo sniženje cijena još više povećati broj ekipa koji za svoj izlazak izabiru upravo kuglanje. Uz sve to traje posebna akcija GBowlinga te vas do kraja travnja svaki petak i subotu od ponoći do dva sata ujutro očekuju besplatne staze za kuglanje!

Dok ste u Portanovi ne zaboravite posjetiti lounge bar Waldinger i osladiti se uz ukusan kolač ili pak saldoled i najbolju kavu u gradu.

Kada se ovome svemu doda i najnovije kolekcije koje su prisutne u doslovno svim trgovinama ovog trgovačkog centra, može se samo zaključiti da je Osijek i čitava regija sa Portanovom dobila ponudu kakvu je odavno i zaslužila!

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
 



 Skoči u forum: